FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"pokazao srce prvaka"

Fury ponizno čestitao Wilderu, zahvalio se Isusu pa poručio: "Kralj se vratio na tron"

Tyson Fury ostao je ponizan i nakon još jedne velike pobjede u svojoj karijeri, u kojoj je osvojio svih pet pojaseva prvaka svijeta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

*Cijelu borbu pogledajte večeras na Novoj TV u snimci od 22:30

Tyson Fury napravio je pravi šou u najiščekivanijem boksačkom revanšu ovog stoljeća. On je u sedmoj rundi nokautirao Deontayja Wildera i po prvi put u svojoj karijeri osvojio WBC pojas prvaka svijeta u teškoj kategoriji.

Tko bi slavio u meču Fury - Joshua?

Ukupno glasova:

Čovjek kojeg je vjera spasila od droge i samoubojstva ostao je skroman u pobjedničkom govoru nakon meča, u kojem se prvo zahvalio Isusu Kristu.

"Onaj koji želi meni zlo neće profitirat. Onaj koji stoji u mraku nikada neće izaći na svjetlo. Budi slava jednom i jedinome Isusu Kristu", započeo je svoj kratki govor Kralj Cigana Tyson Fury, prije nego je s ispunjenom MGM dvoranom u Las Vegasu zapjevao "American Pie".

Tyson Fury nokautirao Wildera VIDEO: Kakav revanš! Tyson Fury demolirao Deontaya Wildera i postao novi svjetski prvak divider

Ostao je ponizan i u velikoj pobjedi te nije propustio čestitati svom suparniku na velikom srcu koje je pokazao u meču.

"Čestitke Deontayu Wilderu. Večeras je pokazao srce prvaka. Pogodio sam ga s čistom desnicom i srušio, ali se on vratio na noge. On je ratnik i vratit će se. On će ponovno postati prvak. Ali reći ću vam sada, kralj se vratio na tron!"

Wilderov trener bacio ručnik Trener spasio Wildera veće makljaže: Pogledajte trenutak kada je zaustavio meč, nije to mogao gledati divider

Fury je u svojoj karijeri i dalje neporaženi borac, koji je osvojio svih pet najvažnijih pojasa u boksu. Prije manje od pet godina je uzeo četiri pojasa prvaka kada je detronizirao Vladimira Klička, a sada je uzeo i jedini koji mu je preostao, a koji je Wilder držao punih pet godina.

Četiri pojasa koja je osvojio u meču protiv Klička 2015. godine je izgubio zbog problema s drogom i depresijom, a oni su sada u vlasništvu Anthonyja Joshue, još jednog Britanca s kojim bi se Fury u budućnosti trebao ogledati za titulu apsolutnog prvaka svijeta.

gol expired Morao u bolnicu: Wilder razočaran odlukom svog kuta, dao je naslutiti da nešto nije bilo u redu s njim divider

NOKAUT TYSONA FURYJA

IZJAVE WILDERA NAKON PORAZA

FURY PJEVAO NAKON POBJEDE

FURY LIZAO KRV

gol expired Najbizarniji trenutak meča Fury - Wilder: Je li ludi "Kralj Cigana" polizao krv s vrata bivšeg prvaka? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider