FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
deontay rekordno težak

Fury znatno teži od Wildera, sučeljavanje se pretvorilo u vulgarno gestikuliranje

Tyson Fury i Deontay Wilder imali su još jedno zanimljivo sučeljavanje na pozornici MGM Grand hotela u Las Vegasu.

Sve je spremno za boksački spektakl na GOL.hr-u i Novoj TV! U noći sa subote na nedjelju, točnije od 3 sata ujutro, možete UŽIVO gledati prijenos iz Las Vegasa, gdje će se u jednom od najiščekivanijih revanša u povijesti boksa ogledati Deontay Wilder i Tyson Fury.

Njih dvojica odradili su tradicionalno vaganje, ali ne i sučeljavanje. Atletska komisija savezne države Nevade zabranila je blisko odmjeravanje Furyja i Wildera zbog međusobnog naguravanja koje se dogodilo na posljednjoj konferenciji za novinare u srijedu.

Wilder vs Fury Pogledajte novi Lucky Punch: Analize i simulacije iz ringa te oktogona, sve o meču Wilder - Fury divider

Nakon što su prošli vagu, koja je iznenadila mnoge, Fury i Wilder morali su biti udaljeni jedan od drugog dobra tri metra, a između njih su stajala još četiri zaštitara. To ih nije spriječilo da nastave s vrijeđanjem kao i prije koji dan, a u cijelom tom prepucavanju je Fury u jednom trenutku izbacio dva srednjaka u smjeru američkog boksača.

Do kraja se to pretvorilo u vulgarno hvatanje za međunožje i konstatno bacanje srednjeg prsta, pa su organizatori tu prekinuli "sučeljavanje".

gol expired Jesu li koeficijenti pokazatelj što će se dogoditi u meču Wilder - Fury? ''Tako misli većina analitičara'' divider

Vaga je sve malo iznenadila jer je Fury imao 124 kilograma, a Wilder svega 104. Obojica su bili teži u odnosu na prvi ogled, s tim da je Fury imao čak osam kilograma više nego za prvi dvoboj prije 14 mjeseci. Wilder je za ovu borbu oborio svoj rekord po težini s kojom ulazi u meč! Za prvi dvoboj je imao svega 96 kilograma.

Podsjetimo, od 3 sata ujutro na GOL.hr-u počinje izravni prijenos glavnog programa večeri u Las Vegasu, dok snimku borbe Fury - Wilder možete pogledati u nedjelju navečer na Novoj TV od 22:30.  

gol expired Posljednji apsolutni šampion ''poderao'' Wildera: Intrigantna usporedba s Tysonom i što bi moglo presuditi u Furyjevu korist divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider