FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
boks vs. UFC

Pogledajte novi Lucky Punch: Analize i simulacije iz ringa te oktogona, sve o meču Wilder - Fury

U novom izdanju emisije Lucky Punch pogledajte detaljnu najavu borbe Wilder – Fury, ali i skorašnjeg meča između Israela Adesanye i Yoela Romera za pojas prvaka UFC-ove srednje kategorije.

Novo izdanje specijalizirane emisije Lucky Punch donosi nam prave poslastice za ljubitelje borilačkih sportova. Pred nama su istinski borilački spektakli na Novoj TV i GOL.hr-u, a prvi sljedeći je na rasporedu već ove nedjelje rano ujutro po hrvatskom vremenu.

Veliki revanš između Deontaya Wildera i Tysona Furyja za WBC-ov naslov svjetskog boksačkog prvaka možete uživo gledati u nedjelju od 3:00 ujutro na GOL.hr-u te u snimci na Novoj TV od 22:30.

Sep analizirao prvu borbu te otkriva taktičke zamke u revanšu

Lucky Punch se bavi analizom prvog meča između Wildera i Furyja koji je završio neriješenim ishodom. U goste kod Vlade Bobana stigao je naš poznati boksač Hrvoje Sep koji je ujedno i stručni sukomentator Nove TV.

Sep je analizirao i što predviđaju kladionice uoči ovog spektakla u Las Vegasu, a u ringu je u boksačkoj školi najavio ono što ćemo gledati u novom meču između Wildera i Furyja.

''Ako Wilder pobjedi, učinit će to nokautom, a ako Fury pobjedi to će vjerojatno biti na bodove. Fury nije poznat kao udarač i agresivan borac. Najavljuje to, ja bih volio da to vidimo, jer bi onda dobili stvarno zanimljiv meč. Ali ne vjerujem u to, jer moraš imati poštovanja za Wilderovu snagu. On ne pita za cijenu, već ide na udarac pa što se dogodi. Malu prednost dajem Wilderu", kazao je Sep.

Sep pokazuje što će se događati u revanšu

Nova MMA škola te priče s domaće scene

U dijelu emisije posvećenoj MMA-u, stalni sukomentatori Nove TV, Igor Pokrajac i Zelg Galešić u karnevalskom ili fašničkom izdanju najavljuju najbolje iz svijeta UFC-a. U oktogonu su u MMA školi detaljno simulirali što bi mogli gledati 9. veljače kada Israel Adesanya brani pojas prvaka srednje kategorije protiv Yoela Romera.

Kao i uvijek, Lucky Punch donosi i priče s domaće scene. Andi Vrtačić, prvak FFC-a u kick-boxingu debitira u slobodnoj borbi, a raspravljamo i o najboljim regionalnim velterašima koje predvodi Roberto Soldić. Najavljujemo i Gladijator Fight Night u Puli.

Cijelu emisiju Lucky Punch posvećenu boksačkom, ali i UFC spektaklu pogledajte u priloženom videu na vrhu članka.

Tko će slaviti u velikom revanšu Wilder - Fury?

Ukupno glasova:

Tko će koga nokautirati?

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider