FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
što kažu kladionice...

Jesu li koeficijenti pokazatelj što će se dogoditi u meču Wilder - Fury? ''Tako misli većina analitičara''

Večeras od 20:30 posebna najava spektakla Wilder - Fury u novom izdanju emisije Lucky Punch!

Ove nedjelje ujutro GOL.hr od 3 sata uživo prenosi spektakl iz Las Vegasa (snimka na Novoj TV u 22:30). Veliki revanš između Deontaya Wildera i Tysona Furyja čeka cijeli svijet, a o ovom spektaklu detaljno će biti riječi u emisiji Lucky Punch večeras na GOL.hr-u.

Tyson Fury nokautirao Wildera VIDEO: Kakav revanš! Tyson Fury demolirao Deontaya Wildera i postao novi svjetski prvak divider

Kladionice kažu da je 2.30 koeficijent na Wilderov nokaut, a 5.50 na Furyjev. To govori o tome koliko kladionice vjeruju u prekid meča prije bodova.

"Većina analitičara na to tako gleda. Ako Wilder pobijedi, učinit će to nokautom, a ako Fury pobijedi, to će vjerojatno biti na bodove. Fury nije poznat kao udarač i agresivan borac. Najavljuje to, ja bih volio da to vidimo jer bismo onda dobili stvarno zanimljiv meč. Ali ne vjerujem u to, moraš imati poštovanja za Wilderovu snagu. On ne pita za cijenu, već ide na udarac pa što se dogodi. Malu prednost dajem Wilderu", kazao je stručni komentator Nove TV Hrvoje Sep.

Cijelu emisiju Lucky Punch gledajte večeras od 20:30 na GOL.hr-u!

Tko će slaviti u velikom revanšu Wilder - Fury?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider