Atletska komisija američke savezne države Nevade zabranila je završno sučeljavanje Tysona Furyja i Deontaya Wildera uoči njihova revanša koji je na rasporedu u ranojutarnjima satima nedjelje. Prijenos meča Fury - Wilder možete gledati UŽIVO na GOL.hr-u od 3 sata ujutro, dok snimku možete pogledati u 22:30 na Novoj TV.

Atletska komisija neće dopustiti tradicionalno sučeljavanje dvojice boraca nakon vaganja ovog petka, koje je na rasporedu u ponoć po hrvatskom vremenu. Razlog zabrane, tvrdi atletska komisija, i više je nego jasan.

"Posljednja presica dovoljno je rekla. Reakcije obojice boraca i njihovo naguravanje, koje nije bilo najavljeno, nisu slika i prilika našeg sporta. Zbog toga smatramo da njihovo novo sučeljavanje nije u najboljem interesu boraca, navijača i cijelog eventa", stoji u objašnjenju atletske komisije savezne države Nevade.

Podsjetimo, u srijedu su na konferenciji za novinare Fury i Wilder izazvali manji kaos na pozornici, zbog čega su zaštitari morali utrčati i razdvojiti ih. Čak i za vrijeme razgovora s novinarima su iskre frcale, strasti su se uzavrele, zbog čega je procjena da je najbolje da se sve ostalo sačuva za ring.