FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
fanovi razočarani

Zabranjeno sučeljavanje Wildera i Furyja nakon vaganja: "To nije u interesu našeg sporta"

Tyson Fury i Deontay Wilder neće se više odmjeravati oči u oči prije velikog revanša za titulu teškaškog prvaka svijeta po WBC verziji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Atletska komisija američke savezne države Nevade zabranila je završno sučeljavanje Tysona Furyja i Deontaya Wildera uoči njihova revanša koji je na rasporedu u ranojutarnjima satima nedjelje. Prijenos meča Fury - Wilder možete gledati UŽIVO na GOL.hr-u od 3 sata ujutro, dok snimku možete pogledati u 22:30 na Novoj TV.

gol expired Wilder i Fury ne mogu dočekati revanš: Zaštitari morali reagirati kako bi ih razdvojili divider

Atletska komisija neće dopustiti tradicionalno sučeljavanje dvojice boraca nakon vaganja ovog petka, koje je na rasporedu u ponoć po hrvatskom vremenu. Razlog zabrane, tvrdi atletska komisija, i više je nego jasan.

"Posljednja presica dovoljno je rekla. Reakcije obojice boraca i njihovo naguravanje, koje nije bilo najavljeno, nisu slika i prilika našeg sporta. Zbog toga smatramo da njihovo novo sučeljavanje nije u najboljem interesu boraca, navijača i cijelog eventa", stoji u objašnjenju atletske komisije savezne države Nevade.

Tyson Fury nokautirao Wildera VIDEO: Kakav revanš! Tyson Fury demolirao Deontaya Wildera i postao novi svjetski prvak divider

Podsjetimo, u srijedu su na konferenciji za novinare Fury i Wilder izazvali manji kaos na pozornici, zbog čega su zaštitari morali utrčati i razdvojiti ih. Čak i za vrijeme razgovora s novinarima su iskre frcale, strasti su se uzavrele, zbog čega je procjena da je najbolje da se sve ostalo sačuva za ring.

gol expired Ovo govori da ćemo gledati meč koji će se pamtiti: Fury sprema Wilderu veliko iznenađenje divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider