FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
stvarno navjerojatno

''Snajperski je ispalio ono koljeno, samo je jedan pokazao recept za njega''

U najnovijem izdanju Lucky Puncha nije se moglo ne spomenuti Codyja Sandhagena.

U emisiji Lucky Punch, u kojoj se detaljno najavio UFC 258 spektakl koji ovog vikenda uživo prenosimo na gol.hr-u, naš se standardni trojac osvrnuo i na ono što smo gledali na prošlotjednom eventu u Las Vegasu.

Jedan je borac bantam-kategorije potpuno zasjenio teškaški okršaj Volkova i Overeema te uzeo svoj drugi bonus za borbu večeri u nizu. Cody Sandhagen za nešto više od pola minute čudesno je završio meč protiv UFC legende Frankieja Edgara.

''Nešto nevjerojatno, nitko nije tako zaustavio Frankieja Edgara. On je bio snajperski ispalio ono koljeno. Stvarno nevjerojatno. Jedini koji ima pobjedu nad njim je prvi izazivač Aljamain Sterling, on je pokazao recept kako neutralizirati njegovu stojku i ići na parter, ali dečko napreduje iz dana u dan i bit će velik zalogaj'', impresioniran je Zelg Galešić.

Sandhagen se ponudio UFC-u da njemu odmah da priliku za pojas bantam-kategorije koji drži fenomenalni Rus Petr Yan, no morat će pričekati okršaj Yana i Sterlinga, koji je na rasporedu početkom ožujka.

''Sigurno je napredovao u zadnje vrijeme, ali mislim da je Yan nivo iznad svih u toj kategoriji. Vidjet ćemo što će UFC odlučiti'', kaže Pokrajac.

Cijelu emisiju Lucky Punch pogledajte u ovom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider