FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kako je samo naletio...

Bivši UFC-ov prvak i budući stanovnik Kuće slavnih doživio najbrutalniji poraz u svojoj karijeri: Nepomično ostao ležati nekoliko minuta

Frankie Edgar je odustaje od novog naslova UFC prvaka, ali s trenutnim stanjem u bantam kategoriji nema gotovo nikakve šanse.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako ima 39 godina Frankie Edgar ne odustaje od svojeg sna da se dokopa UFC titule prvaka u bantamu, nakon što je ranije u karijeri držao pojas prvaka u lakoj kategoriji, te ju uspješno branio tri puta.

Edgar je na UFC Fight Night eventu u Las Vegasu, gdje su glavna borba večeri bili Volkov i Overeem, doživio najteži poraz u svojoj karijeri, tek drugi nokautom. Nakon Briana Ortege 2018. istu je stvar napravio i Cory Sandhagen, koji je to napravio za svega 28 sekundi prve runde.

gol expired Udarci Rusa odzvanjali su poput pucnja: Pogledajte kakvu su štetu napravili na licu The Reema divider

U nastojanju da napadne i pritom skrati distancu Edgar je poletio prema Sandhagenu i naletio na koljeno u skoku, koje ga je iste sekunde ugasilo. Frankie je pao na tlo i nepomično ostao ležati nekoliko minuta dok mu se pružala pomoć.

Nakon toga je ipak došao na proglašenje pobjednika, a na licu Sandhagena mogla se iščitati neugoda, odnosno jedna vrsta zabrinutosti za svog suparnika, čovjek koji mu je bio uzor kada je sazrijevao kao borac.

Edgar je ovim porazom napravio nekoliko koraka unazad kada je borba za naslov prvaka u pitanju. Sandhagen će svoju priliku dobiti čim meč odrade prva Petr Jan i Aljamain Sterling, dok će se Edgar morati pokušati dokazati protiv drugih boraca i drugim putem pokušati izboriti borbu za titulu.

gol expired Volkov lakoćom nokautirao neprepoznatljivog Overeema: Je li ovo konačni kraj 'Demolition Mana'? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider