FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
''najjači djed mraz u hrvatskoj''

Lucky Punch: Kako će izgledati borba za UFC pojas koju svi jedva čekaju i gdje je kraj čudesnom talentu

Lucky Punch u veljači donosi najavu sjajnog UFC 258.

U novom izdanju borilačkog magazina Lucky Punch najavljujemo spektakularni UFC 258 kojeg predvode Kamaru Usman i Gilbert Burns koji nas čeka ove nedjelje ujutro od 4:00 uživo na gol.hr-u te kasnije u snimci na Novoj TV.

Aktualni prvaka velter kategorije, Kamaru Usman još uvijek je neporažen u UFC-u. Ima čak 12 pobjeda zaredom i on je jedan od najdominantnijh boraca svijeta posljednjih godina. S druge strane, Burns je nevjerojatno napredovao, povezao šest pobjeda zaredom i mogao bi biti težak zadatak za sjajnog Usmana.

UFC 258: Usman vs Burns Kamaru Usman obranio naslov UFC prvaka brutalnom izvedbom protiv Gilberta Burnsa divider

Cijeli UFC svijet jedva čeka ovu borbu jer neki misle da bi ovaj nevjerojatan niz mogao biti prekinut. Svoje su prognoze za mečeve s UFC 258 dali Zelg Galešić i Igor Pokrajac, a u MMA školi je Zelg demonstrirao koje su napadačke i obrambene prednosti jednog i drugog.

Na posljednjem UFC Fight Nightu vidjeli smo jednog fenomenalnog borca koji je zasjenio teškaše Volkova i Overeema. Legendarni Franke Edgar na najgori je mogući način upoznao talent Coryja Sandhagena koji ga je šokirao letećim koljenom. Pitamo se u emisiji gdje je uopće kraj ovog borca.

Jedna od tema je i KSW te nastupi naših boraca, a raspravlja se i o tome koji su naši najbolji regionalni klubovi. U pulskom Trojanu trenira Daniel Bažant koji je izgubio u KSW-u krajem siječnja, no ima jako zanimljivu priču. Sigurni smo da je najjači Djed Mraz u Hrvata.

Pogledajte cijeli Lucky Punch u videu na vrhu članka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider