FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakav je ovo kralj

Nokaut nakon nokauta: Fury "uništio" Wildera dva puta u istoj večeri, ali stiže prilika za osvetu

Tyson Fury pred svojim se navijačima dobro našalio na račun Deontaya Wildera.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cijelu borbu Fury - Wilder pogledajte u priloženom videu

U prijenosu na GOL.hr-u ove su nedjelje ujutro hrvatski zaljubljenici u boks mogli vidjeti silazak s trona Deontaya Wildera. ''Brončani bombarder'' završio je svoj niz nepobjedivosti koji je trajao od početka profesionalne karijere. Nakon 40 borbi i 39 nokauta koje je podijelio, na kraj mu je stao Tyson Fury.

Pobjeda Britanca odjeknula je svijetom, a Fury je nakon Vladimira Klička prije pet godina, pojas uzeo i dosad nepobjedivom Amerikancu koji je vladao najpoznatijom boksačkom federacijom WBC. Bila je to dominacija kojoj se nisu mogli načuditi stručnjaci.

gol expired VIDEO: Kralj Cigana ušao na tronu u dvoranu okružen atraktivnim podanicama divider

I on je skidao bombardere

Fury je u Las Vegasu slavio u svom stilu. Organizirao je veliku zabavu za svoje mnogobrojne navijače koji su nadglasali i Amerikance u dvorani. Fury je pjevao i u ringu, a da nam je zagarantiran show, pokazao je samim izlaskom pred navijače okružen atraktivnim ljepoticama.

Ogrnut zastavom Ujedinjenog Kraljevstva, Fury je pred fanovima pjevao poznatu pjesmu engleskih navijača koju je malo preoblikovao. Ona inače pjeva o srušenim njemačkim bombarderima od strane britanskog ratnog zrakoplovstva, no ovaj put je Wilder bio srušen.

''There were three Bronze Bombers in the air… and then the Gypsy King from England came and shot one down.''

Wilderov trener baca ručnik

Brončani bombarder bio je na neki način ponižen protiv Furyja. Nakon dva brojenja njegov trener nije mogao gledati i treće pa je bacio ručnik u ring, što je značilo predaju borbe. Ni Wilderov kut, ali ni on sam se nisu baš složili s takvim potezom glavnog trenera.

gol expired Slijedi li obračun Furyja i Miočića? Stipe se odmah oglasio, već ima plan koju će on pjesmu pjevati divider

Klauzula o revanšu u ugovoru

No priliku za popravni ispit imat će već ove godine. Ono što su špekulirali britanski mediji u tjednima prije borbe moglo bi uskoro dobiti potvrdu. U ugovoru za održanu borbu bila je navodno klauzula o revanšu koju gubitnik može aktivirati u mjesec dana.

Nema sumnje da će Wilder pokušati vratiti svoj pojas, ali to će morati učiniti na Furyjevu terenu. Nakon dvije borbe u Las Vegasu, Wilder će se morati boriti negdje u Engleskoj i, prema onome što smo gledali u prve dvije borbe, imat će jako težak zadatak. 

Navijači najmanje žele ovakav rasplet jer svi žele vidjeti meč s Joshuom, koji drži ostale pojasove. Pitanje je i što ako Wilder pobijedi jer četvrti meč ne bi imao smisla. No Fury je ionako najavio još dvije borbe do kraja ugovora i boksačke karijere, pa ga možda nije ni briga…

S kim bi se sljedećim trebao boriti Fury?

Ukupno glasova:

FURY STIGAO U DVORANU OKRUŽEN LJEPOTICAMA

 

PJEVAO STARI HIT NAKON POBJEDE

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider