FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Wilder ogorčen potezom

Otkriveno neslaganje u Wilderovom kutu: ''Rekao sam mu da to ne radi, Deontay to nikada nije htio''

Deontay Wilder je nakon 42 pobjede doživio prvi poraz u karijeri, a nakon borbe otkrivaju se detalji iz njegovog kuta.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema riječima Wilderovog glavnog trenera Jaya Deasa, u njegovom kutu došlo je do neslaganja tijekom borbe protiv Tysona Furyja.

"Marc je bacio ručnik. Mislim da nije trebao, Deontay je tip koji ide do kraja, koji će ostaviti svoj život u ringu. I on uvijek kaže da se ručnik ne baca. To je boksač koji nikada ne bi htio da mu netko preda meč", izjavio je na press konferenciji nakon velikog boksačkog meča u Las Vegasu trener sada bivšeg WBC prvaka svijeta Jay Deas.

Wilder se nije pojavio na press konferenciji, jer je odmah nakon borbe prevezen u bolnicu.

"Morate uzeti u obzir činjenicu da je Deontay nemilosrdni udarač. On uvijek ima snagu pogoditi snažan udarac i preokrenuti stvari. Dobro je, vratit će se još jači, ali čestitke Tysonu i njegovom timu. Ponašali su se kao gospoda i bila nam je čast biti dio ove priče", rekao je Wilderov trener.

WILDEROV POMOĆNI TRENER BACIO RUČNIK

Deas je objasnio kako je uopće došlo do toga da pomoćni trener reagira bacivši ručnik kao znak za prekid meča.

"Ja sam glavni trener tima, ali mi stvari radimo malo drugačije. Obično je glavni trener i onaj koji vodi stvari u kutu tijekom meča. Kod nas ne mora biti tako, mi smo više kao američki nogomet, gdje glavni trener ne mora nužno određivati taktiku u meču. Možete imati jednog trenera za napad, drugog za obranu. Tijekom runde Marc je rekao nešto kao da bi trebalo baciti ručnik, a ja sam mu rekao da to ne čini. Rekao sam da ne mislim da bi to trebao napraviti! Prošlo je par trenutaka i vidio sam ručnik u ringu. Nismo o tome razgovarali, ali ćemo pričati i vidjeti što se točno dogodilo", zaključio je Deas.

WILDEROVA IZJAVA NAKON PORAZA

FURY NOKAUTIRAO WILDERA - CIJELA BORBA


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider