FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"neće mu odgovarati"

Stručni MMA sukomentator Nove TV najavio: "Romero će iznenaditi i pobijediti Adesanyu"

Novi UFC-ov prvak srednje kategorije Israel Adesanya sam je izabrao za sljedećeg suparnika Yoela Romera, borca kojeg se svi boje.

Sa 7. na 8. ožujka u T-Mobile Areni u Las Vegasu Israel Adesanya prvi put u karijeri brani svoj UFC naslov prvaka srednje kategorije. Njegov suparnik bit će opasni Kubanac Yoel Romero, a taj su dvoboj u emisiji novinara Dnevnika Nove TV Vlade Bobana "Lucky Punch" analizirali Zelg Galešić i Igor Pokrajac.

"Vjerujem da Romero neće pasati Adesanyi te da će Romero iznenaditi sve i pobijediti", smatra Zelg Galešić.

Nokaut Figueireda UFC-ova večer za pamćenje: Figueiredo brutalno nokautirao Benavideza, ali nije postao novi UFC prvak! divider

"Romero će se prvi put suočiti s borcem koji udara iz različitih kutova i nogama i rukama. Ima drugačija rješenja od bilo kojeg drugog borca s kojim se Romero borio", smatra Pokrajac.

Romeru će ovo biti čak treća borba za naslov prvaka, ali tek druga za pravi pojas. Podsjetimo, prve dvije borbe bile su za privremeni naslov. Prvu je izgubio od Roberta Whittakera, a u drugoj je slavio protiv Lukea Rockholda, no nije dobio pojas jer je pao na vagi.

Adesanya nokautira Whittakera (Foto: GOL.hr) Israel Adesanya novi je kralj UFC-ove srednje kategorije: Brutalno nokautirao prvaka Whittakera! divider

Ista stvar dogodila mu se u drugoj borbi protiv Whittakera, ponovno za naslov prvaka, ali je pao na vagi i u konačnici izgubio sudačkom odlukom. Romero je protivnik kojeg je Adesanya izabrao, iako je prednost trebao imati Paulo Costa, koji pak ima problema s ozljedom.

Adesanya je neporaženi borac u profesionalnoj MMA karijeri. Ima 18 pobjeda u isto toliko mečeva, a do titule u UFC-u došao je nakon svega godine i pol dana od ulaska u organizaciju. Nanizao je sedam pobjeda i našao se na tronu srednje kategorije.

Stipe Miočić (Foto: AFP) Neutemeljene izjave poznatog MMA analitičara: "Miočić se možda nikada neće vratiti" divider

UFC 248 možete gledati na GOL.hr-u 8. ožujka od 4 sata ujutro te istog dana u snimci na Novoj TV u večernjem terminu.

LUCKY PUNCH

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider