FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
munjevita brzina ruku

Borilački svijet bruji o novom videu Ngannoua: Ponajbolji boksač svijeta nije uspio ni pomaknuti gorostasa

Francis Ngannou još je jednom zapalio društvene mreže prezentiranjem svojih borilačkih sposobnosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

I površnim pratiteljima MMA-a poznata je činjenica da Kamerunac Francis Ngannou ima najjači udarac današnjice kada su borilački sportovi u pitanju. On to dokazuje iz meča u meč otkako ga je porazio Stipe Miočić u borbi za naslov prvaka te Derrick Lewis odmah nakon toga.

Ngannou je u posljednje četiri borbe riješio brzinskim nokautima, za koji su mu trebale sveukupno 162 sekunde. Padali su redom: Curtis Blaydes za 45 sekundi, Cain Velazsquez za 26 sekundi, Junior dos Santos za 71 sekundu i sada Rozenstruik za svega 20. Ngannou je tako postao prvi borac u povijesti UFC-a s četiri uzastopna nokauta u manje od 90 sekundi.

gol expired Pogledajte kako je Ngannou udarao na početku karijere: Predator objavio snimku brutalnog prvog nokauta divider

S obzirom na to da je teškaš, pretpostavka je da reakcije i brzina nisu njegova najjača strana, no i to je demantirao u najnovijem videu koji je objavio na društvenim mrežama. On i jedan od najboljih mladih boksača današnjice Ryan Garcia napravili su seriju videa u kojima između ostalog testiraju snagu kamerunskog borca, ali i brzinu ruku.

Ryan Garcia poznat je po tome da ima najbrže boksačke ruke svijeta, pa su njih dvojica usporedili koliko je to brže od najubojitijeg nokautera današnjice. Moramo priznati da je Ngannou za jednog teškaša s otprilike 120 kilograma pokazao zavidnu brzinu rada ruku. Naravno, Garcia je brži, ali to je i logično jer dolazi iz lake kategorije.

gol expired VIDEO Francis Ngannou je zastrašujuća zvijer: Za 20 sekundi brutalno nokautirao Jairzinha jednim jedinim udarcem divider

Ono što je bilo još zabavnije, pa čak i dojmljivije, jest snaga Francisa Ngannoua u situaciji u kojoj ga Garcia svom snagom udara u zaštitnu opremu koju on ima na sebi, a Kamerunac se pritom i ne pomakne. Štoviše, smiješka se Garciji i kada on zastane, pita ga: 'Jesi li gotov?'.

Podsjetimo, nakon posljednjeg nokauta protiv Jairzinha Rozenstruika, Ngannou je zatražio borbu za naslov prvaka, bilo protiv Daniela Cormiera ili Stipe Miočića.

Cormierova reakcija nakon nokauta Ngannoua Internet "gori": Urnebesna reakcija Miočićeva rivala nakon brutalnog nokauta Francisa Ngannoua divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider