FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"traže ga radi ubojstva"

Internet "gori": Urnebesna reakcija Miočićeva rivala nakon brutalnog nokauta Francisa Ngannoua

Reakcija izazivača za titulu prvaka u teškoj kategoriji Daniela Cormiera na nokaut koji je isporučio Francis Ngannou je postala hit na društvenim mrežama.

Francis Ngannou izazvao je brojne reakcije nakon što je za svega 20 sekundi nokautirao Jairzinha Rozenstruika na UFC-u 249 u Jacksonvilleu. Dvadeset sekundi! Toliko je trebalo Surinamcu da požali što je nakon pobjede nad Alistairom Overeemom u prosincu prošle godine prozvao Ngannoua.

"Nisam imao pojma tko je on. Morao sam guglati da vidim tko je to. Odmah sam shvatio da ne zna što je napravio", komentirao je Francis Ngannou uoči, ali i nakon borbe.

gol expired VIDEO Francis Ngannou je zastrašujuća zvijer: Za 20 sekundi brutalno nokautirao Jairzinha jednim jedinim udarcem divider

Tek što je krenula borba Kamerunac je krenuo u napad, promašio je prva tri udarca, no kada je četvrti, lijevi kroše sjeo, "svjetla" u glavi Rozenstruika su se ugasila. Šteta da je dvorana zbog pandemije koronavirusa bila prazna, jer bi reakcija navijača bila neprocjenjiva u tom trenutku.

Cormierova reakcija nakon nokauta Ngannoua Cormierova reakcija nakon nokauta Ngannoua (Foto: GOL.hr)

No, tu su bili nama dobro poznati komentatori, među kojima je i bivši prvak te budući izazivač na titulu prvaka teške kategorije - Daniel Cormier. Njegova reakcija nakon što je Ngannou "ugasio" Jairzinha glavni je hit na društvenim mrežama i sada je jasno zbog čega je on još prije dvije godine rekao da ne želi u oktogon protiv njega.

UFC 249 uživo na GOL.hr Gaethje prebio Fergusona i postao privremeni UFC-ov prvak: Khabib se odmah javio zagonetnim komentarom i potvrdio novu borbu divider

Ako kojim slučajem pobjedi Stipu Miočića u trilogiji koja se mora dogoditi ove godine, Cormier neće imati drugog izbora nego ući u oktogon ili se umiroviti. Sudeći prema njegovoj reakciji vjerujemo da bi izabrao ovo drugo.

Društvene mreže prepune su reakcija i jedna je smiješnije od druge. U nastavku smo stavili one najbolje i najzanimljivije koje su do sada objavljene.

gol expired Predsjednik UFC-a na aparatima: Pogledajte kako mu je Gaethje izbio milijune iz džepa. Okršaj Khabiba i Fergusona nikad nećemo vidjeti divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider