FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"okrunite prvaka"

VIDEO Francis Ngannou je zastrašujuća zvijer: Za 20 sekundi brutalno nokautirao Jairzinha jednim jedinim udarcem

Francis Ngannou potvrdio je svoj status prvog izazivača za titulu prvaka teške kategorije.

Francis Ngannou je idući izazivač za titulu prvaka teške kategorije u UFC-u. Tu više nema nikakve sumnje nakon što je brutalno nokautirao Jairzinha Rozenstruika na UFC-u 249. Nokaut je isporučio nakon svega 20 sekundi borbe i to nakon što je pogodio prvi udarac.

"Pazi što si želiš", bio je prvi komentar Joea Rogana u razgovoru s Ngannouom nakon meča, aludirajući pritom na Rozenstruika koji je prozvao Kamerunca i pozvao UFC da mu omogući taj meč.

"Tako je. Kad me prozvao znao sam da ne zna što radi", odgovorio je zastrašujući Francis.

UFC 249 uživo na GOL.hr Gaethje prebio Fergusona i postao privremeni UFC-ov prvak: Khabib se odmah javio zagonetnim komentarom i potvrdio novu borbu divider

Rogan je pitao Ngannoua i što misli o teškoj diviziji u kojoj se još uvijek čeka na trilogiju Stipe Miočića i Daniela Cormiera, na što mu je Kamerunac odgovorio da on ide meč po meč i čeka svoj red. On je pozvao UFC da ovo bude borba za privremeni naslov prvaka, no taj prijedlog nije naišao na plodno tlo kod vodstva najpoznatije MMA organizacije.

Cormier je bio jedan od komentatora ovog eventa te je bio vrlo impresioniran nokautom koji je Ngannou isporučio. Već je ranije rekao da ne želi u oktogon protiv Kamerunca, a Francis nam je po tko zna koji put pokazao zašto je tome tako.

gol expired Pogledajte kontroverznu odluku koja je uništila povratak legende: Cejudo obranio pojas pa objavio kraj karijere divider

Hoćemo li ikada vidjeti borbu Khabib - Ferguson?

Ukupno glasova:

Bila je to četvrta uzastopna pobjeda Ngannoua u prvoj rundi, a njegovom pobjedom posebno je bio impresioniran bivši boksački prvak Mike Tyson.

"Odjekuje... Opak je... Budući prvak. Francis Ngannou nokaut za 20 sekundi", napisao je Tyson.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider