FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
svijet strahuje od predatora

Čudesan rekord brutalnog Ngannoua: Prvi borac kojem je ovo uspjelo, Tyson vjeruje da će srušiti Miočića

Još je nezabilježen niz kakav drži kamerunski borac.

Francis Ngannou na povratničkom UFC-u 249 ekspresno je sredio Jairzinha Rozenstruika za četvrti uzastopni nokaut. Predatoru je za novu pobjedu trebalo samo 20 sekundi.

Kamerunac se već specijalizirao za brze nokaute – na posljednja četiri ukupno je potrošio svega 162 sekunde. Padali su redom: Curtis Blaydes za 45 sekundi, Cain Velazsquez za 26 sekundi, Junior dos Santos za 71 sekundu i sada Rozenstruik za svega 20.

Ngannou je tako postao prvi borac u povijesti UFC-a s četiri uzastopna nokauta u manje od 90 sekundi. Njegov zastrašujući nokaut postao je pravi hit na internetu, pogotovo reakcija Daniela Cormiera.

Hardy i De Castro Komedija u okršaju teškaša koji ne znaju mnogo o borbi u parteru: Sudac "nagovarao" borca da ga nastavi udarati divider

Upravo Cormier mogući je sljedeći protivnik Ngannoua. Očekuje se završetak trilogije s prvakom Stipom Miočićem, a Ngannou je vrlo vjerojatno sljedeći na listi izazivača za teškaški pojas. Sudeći po reakciji, čini se da bi Cormier rado, ako i pobijedi Miočića, otišao u mirovinu i Ngannoua prepustio Stipi, koji je jednom već obranio titulu protiv Predatora.

Međutim, čini se da je Kamerunac spreman za novi pokušaj. Njegov brutalan niz počeo je nakon dva uzastopna poraza – od Miočića i Derricka Lewisa – a veliki Ngannouv navijač je Mike Tyson, koji vjeruje da će pojas prvaka, trenutačno u vlasništvu Miočića, ubrzo promijeniti adresu.

"Odjekuje... Opak je... Budući prvak. Francis Ngannou nokaut za 20 sekundi", napisao je Tyson na Twitteru.

Gaethje prebio Fergusona 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider