FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Želim se boriti"

Oglasio se Stipe Miočić i potvrdio borbu koja se dugo čeka: "To će se dogoditi i točka"

Fanovi borilačkih sportova napokon će doći na svoje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miočić nije se borio još od kolovoza 2019. kada je pobjedom u uzvratnom meču protiv Daniela Cormiera vratio u svoj posjed pojas teškaškog prvaka UFC-a.

Ubrzo se počelo govoriti i o trilogiji, ali potvrdu fanovi borilačkih sportova nisu dočekali - sve do Stipine objave na Twitteru kojom je potvrdio da će borbe biti.

"Želim se boriti s DC-jem. To će se dogoditi i točka. Dat ću svojim fanovima što žele. Moj menadžement radi na datumima s UFC-om. Trenutačno radim što guverner DeWine savjetuje i radim u hitnim službama. Ne mogu kontrolirati globalnu pandemiju."

gol expired Bundesliga prva među najjačim nogometnim ligama nastavlja s natjecanjem: ''Ovo je izvrsna vijest'' divider

Probleme je ranije stvarala i Miočićeva ozbiljna ozljeda oka, ali ona je sada iza njega i njegov povratak borbama se bliži.

UFC bi borbu volio zakazati za kolovoz. Dana White u nedavno razgovoru za Barstool Sports rekao je kako prijeti oduzimanje titula prvacima koji budu odbijali borbe. Miočić je i to prokomentirao.

Momčad Barcelone (Foto: AFP) Dan kada su Barcine vođe prekrižile Rakitića: Crni scenarij za Zlatka Dalića i hrvatsku reprezentaciju divider

"Moj trener trenutačno zakonski ne može otvoriti dvoranu. Ne držim se više od bilo koje druge osobe što se tiče onoga što mi je dopušteno. Ohio je pod mjerama do 29. svibnja. Te sekunde kad se dvorana otvori pripreme počinju. Kratko i jasno. Nikad nisam nikog izbjegavao."

"Nikad nisam odbio borbu i nikad neću. Pojas broj šest uskoro stiže", zaključio je aludiravši na pet dosadašnjih pobjeda u borbama za pojas. Dodao je i emotikon koze (GOAT - engleski akronim za "najveći svih vremena) i tako jasno poručio da se smatra najvećim teškašem u povijesti UFC-a. 

UFC je, kao i kompletan svijet sporta, dugo bio na mirovanju zbog pandemije koronavirusa, ali vraća se u noći sa subote na nedjelju uz izravan prijenos na portalu GOL.hr i snimku na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider