FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
a što da sada radimo?

Komedija u okršaju teškaša koji ne znaju mnogo o borbi u parteru: Sudac "nagovarao" borca da ga nastavi udarati

Neobična situacija dogodila se na otvaranju glavnog programa UFC 249 eventa u Jacksonvilleu.

Komična scena obilježila je otvaranje glavnog programa UFC-a 249 u kojem smo vidjeli okršaj Grega Hardyja i Yorgana de Castra. Hardy je upisao šestu pobjedu jednoglasnom sudačkom odlukom u dvoboju kojem su mnogi očekivali prekid nokautom.

gol expired VIDEO Francis Ngannou je zastrašujuća zvijer: Za 20 sekundi brutalno nokautirao Jairzinha jednim jedinim udarcem divider

Očekivao se nokaut, a ne recimo neki prekid gušenjem ili polugom, jer obojica imaju razornu snagu udarca te nemaju pretjerano znanje o borbi u parteru. To smo jako dobro vidjeli nešto manje od dvije minute prije kraja kada je De Castro pao na tlo, Hardy se stao iznad njega i - ništa.

De Castro nije želio da se Hardy spustio na njega, Hardy nije želio prenijeti borbu u parter iako protivnik nije pokazivao apsolutno nikakvu namjeru da se ustane.

Cormierova reakcija nakon nokauta Ngannoua Internet "gori": Urnebesna reakcija Miočićeva rivala nakon brutalnog nokauta Francisa Ngannoua divider

U jednoj je trenutku sudac Herb Dean, kada je primjetio da Hardy ništa ne radi, gestikulirao da nastaviti raditi. Ovaj je to napravio, ali s nogu i dosta mlitavo. Nakon toga je Dean rekao obojici da će ih morati vratiti na noge ako ne budu aktivniji, nakon čega je Hardy odšetao i pokazao suparniku da se ustane.

U konačnici je to bila jednoglasna sudačka odluka za Hardyja koji je stigao do šeste pobjede u MMA karijeri.

gol expired Tek što je zaradio pojas UFC prvaka Gaethje ga je skinuo sa sebe i bacio: "Čekam onaj pravi" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider