Košarka
SPORTOVI
Košarka
Skromni uvjeti

Nikola Jokić progovorio o teškom djetinjstvu: "Imali smo samo dvije sobe, a nas je bilo šest u stanu"

Srpski košarkaš Nikola Jokić je ponovno izabran za MVP NBA lige.

Nikola Jokić (Foto: Afp)

Nikola Jokić je ponovno proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige, i to po treći put u posljednje četiri sezone čime se upisao u elitno košarkaško društvo.

Njegov put do uspjeha nije bio jednostavan, odrastao je u skromnim uvjetima u rodnom Somboru. Šesteročlana obitelj živjela je u malenom stanu koji je imao samo dvije sobe:

"Naš stan je bio jako malen. Imali smo dvije sobe, kuhinju i kupaonicu. Bili su tu moja mama, tata, braća, baka i ja. Uvijek je bila puna kuća. Došli su i moji rođaci. Uvijek je kuća bila puna ljudi, uvijek smo se zafrkavali.

Bili smo luda djeca, puno smo bučili. Imali smo mali koš u stanu, pa smo braća i ja stalno igrali. Susjedi, koji su živjeli kad ispod nas, stalno su se žalili našim roditeljima kako smo glasni", otkrio je Jokić prije nekoliko godina u razgovoru za The Players Tribune.

Vladimir Slišković Sin Hajdukove legende oduševio Ruse: Zbog bolesti prekinuo karijeru, a sad je dobio veliko priznanje divider

Jure Ivanković Trener Hajduka: "Ako to svakodnevno radite, gadno se pogriješilo s izborom igrača. Moramo prestati..." divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider