Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Radi odličan posao

Sin Hajdukove legende oduševio Ruse: Zbog bolesti prekinuo karijeru, a sad je dobio veliko priznanje

Vladimir Slišković, sin Bake Sliškovića, je dobio nagradu za trenera mjeseca na klupi Spartaka.

Vladimir Slišković (Foto: Profimedia)

Iz Rusije stiže zanimljiva vijest o sinu legendarnog Bake Sliškovića, Vladimiru Sliškoviću koji radi jako dobar posao na klupi Spartaka iz Moskve.

Slišković je naime dobio priliku na klupi ruskog diva sredinom prošlog mjeseca, umjesto Guillerma Abascala u čijem je stožeru bio, i naprosto sve oduševio.

U šest odigranih susreta skupio je četiri pobjede i dva remija, što mu je donijelo nagradu za najboljeg trenera mjeseca travnja! Dobio je 39 posto glasova navijača, ali i tri od pet glasova stručnjaka.

Ovo mu je prvi samostalni trenerski angažman, a dosad je radio kao pomoćnik u BiH reprezentaciji do 16 godina, libanonskom Al Ansaru te kao trener mlađih kategorija u Zrinjskom.

Dodajmo kako je karijeru započeo upravo u mostarskom klubu, no istu je morao prekinuti zbog bolesti bubrega. Zbog toga se posvetio trenerskom poslu, govori čak četiri strana jezika, a za Rusiju ga veže i supruga.

Jure Ivanković Trener Hajduka: "Ako to svakodnevno radite, gadno se pogriješilo s izborom igrača. Moramo prestati..." divider

Felix Garreta Igrač Real Betisa se bori za život: Zadobio teške ozljede glave, liječnici su zabrinuti divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider