Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
uživo na novoj tv i gol.hr-u

Vlado Boban javio se iz Portugala s posljednjeg treninga Vatrenih uoči Portugala

Reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban javio se iz Portugala gdje Hrvatska igra prvu utakmicu nakon osvajanja svjetskog srebra.

Vlado Boban (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban javio je uoči posljednjeg treninga Vatrenih prije okršaja s europskim prvakom - Portugalom. Netom prije javljanja u Dnevniku Nove TV izbornik Dalić je na konferenciji za novinare objavio početni sastav s kojim će otvoriti utakmicu Portugala i Hrvatske.

Bit će to prva utakmica Vatrenih nakon finala Svjetskog prvenstva, a izravni prijenos gledajte na Novoj TV i GOL.hr-u (samo za područje Republike Hrvatske) koji će u sljedeće četiri godine prenositi sve utakmice naše reprezentacije.

Uoči treninga presice su odradili i hrvatski i portugalski izbornik Fernando Santos. Obojica očekuju tešku, ali uzbudljivu utakmicu.

Portugal je tradicionalno neugodna reprezentacija za Hrvatsku protiv koje nižemo isključivo poraze. Četiri puta smo igrali i četiri puta izgubili, posljednji put u osmini finala Europskog prvenstva nakon produžetka.

Portugal pršti s jakim imenima poput Guedesa, Gelsona, Bernarda Silve ili Andrea Silve. Početak novog ciklusa nije lagan, Portugal pa Španjolska, ali kako Zlatko Dalić sam kaže: "Treba igrati s najboljima, uostalom mi smo viceprvaci svijeta".

Cijelo javljanje reporter Dnevnika Nove TV Vlade Bobana pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider