Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
nema odmora

Čak šest utakmica Vatrenih do kraja 2018. u izravnim prijenosima na Novoj TV i GOL.hr-u!

Nova TV i GOL.hr sljedeće četiri godine, sve do Svjetskog prvenstva u Kataru, prenose utakmice hrvatske nogometne reprezentacije.

Galerija Utakmice hrvatske reprezentacije na Novoj TV Raspored utakmica Hrvatske do kraja 2018.

Hrvatska nogometna reprezentacija neće se puno odmarati nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu. Odabranici Zlatka Dalića već za dva tjedna kreću u novi ciklus koji ćete moći pratiti na Novoj TV i GOL.hr-u!

U sljedeće četiri godine naši će gledatelji moći vidjeti novo UEFA-ino natjecanje, Ligu nacija, prijateljske utakmice, kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020. godine te kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Prvu utakmicu i emisiju na Novoj TV moći ćete pratiti već za dva tjedna, točnije 6. rujna u 20:45 kada će Vatreni igrati prijateljsku utakmicu u gostima kod Portugala. Već pet dana kasnije kreće novo natjecanje- Liga nacija, a Hrvatska prvu utakmicu igra protiv Španjolske.

U listopadu na Rujevicu stiže Engleska, nažalost zbog kazne igrat će se bez gledatelja, no samo tri dana kasnije na istom stadionu Vatreni će u prijateljskoj utakmici ugostiti Jordan i bit će to prva prilika da gledatelji uživo pogledaju reprezentaciju nakon osvajanja srebra u Rusiji.

Studeni donosi pravu poslasticu jer 15. na Maksimir stižu Španjolci, a tri dana kasnije naši će u goste kod Engleza. Taj je susret na rasporedu u 15 sati.

Bit će to posljednja utakmica u godini, a već 2. prosinca u Dublinu će biti održan ždrijeb kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Tako ćemo iduće godine nakon zimske pauze u siječnju i veljači već u ožujku krenuti s kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, koje će se zbog proslave 60. rođendana europskog nogometa, održavati u čak 13 zemalja.

Iduće godine u lipnju održat će se i Final Four Lige nacija. 2020. godina donosi početak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a ždrijeb skupina znat ćemo u lipnju 2019 godine. Ljetni mjeseci, točnije od 12. lipnja do 12. srpnja rezervirani su za Europsko prvenstvo.

Nova TV spremno i s veseljem dočekuje Vatrene, a našim gledateljima ponudit ćemo nove doživljaje u praćenju utakmica viceprvaka svijeta.

Utakmice hrvatske reprezentacije na Novoj TV Utakmice hrvatske reprezentacije na Novoj TV


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider