Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
vratila se jača

Prije samo godinu prošla je pakao u bolnici, a sada vodi Hrvatsku do medalje na Euru

Njezin put do vrha bio je strašno težak, prošla je pakao ozljeda.

Možda vam ime Ćamile Mičijević ne zvuči poznato, no vjerujte da je Ćamila sve što vam ovih dana treba u životu pored silnih loših vijesti.

Tako smo prije samo šest dana započeli jedan tekst o Ćamili Mičijević, nevjerojatnoj rukometašici za koju danas zna gotovo cijela Hrvatska.

gol expired Šokira rukometne fanove iz utakmice u utakmicu: Pogledajte projektil naše Ćane bez mana divider

Ćamila oduševljava svojim golovima na Euru, gdje je Hrvatska došla sve do polufinala, a kada nitko ne uspije zabiti, Ćamila uzme loptu i projektilom s deset metara izludi protivničku obranu.

Nadamo se da će na isti način parati mreže na polufinalu Hrvatska - Francuska u petak.

Njezin put do vrha bio je strašno težak

Ćamila je jedna od najboljih hrvatskih rukometašica, ima 26 godina i dobri je duh reprezentacije. Ćamila je ona koja pokreće čudesnu atmosferu koja ovih dana vlada u taboru ženske reprezentacije, a svi znamo da bez dobre atmosfere nema ni uspjeha, koliko god bili dobri.

gol expired Pijević izludila Njemačku: Pogledajte kako je 16 puta obranila pokušaje protivnica divider

Mičijević je iz Mostara, grada iz kojeg dolaze mnogi uspješni hrvatski sportaši poput košarkaša Bojana Bogdanovića te rukometaša Marina Marića i Igora Karačića. Igrala je u nekoliko mostarskih klubova, a stručnjaci su je zapazili u riječkom Zametu, gdje je svojom visinom (194 cm) dominirala u igri.

Ćamila je četiri godine igrala u Dunajvarosu, a onda je stigla ta 2018. godina, mnogima najsretnija jer je Hrvatska te godine osvojila svjetsko srebro u nogometu i zlato u tenisu. Ćamila tu godinu neće pamtiti po dobrome, teško je ozlijedila koljeno.

Nakon što se vratila, u prvoj utakmici ponovno je ozlijedila koljeno i nastavila s pauzom od rukometa. Vratila se nakon operacije i danas igra u francuskom Metzu.

''Može, kako ne može. Sve može kad Bog tako želi. E pa, hvala Bože na ovim suigračicama jer s njima je igra više od igre'', napisala je Mičijević na Instagramu i objavila fotografije iz bolnice.

Uništi protivnice pa vodi svoju emisiju

Ćamila je bila sjajna protiv svih, a kada ne igra, onda vodi svoju emisiju na društvenim mrežama Hrvatskog rukometnog saveza. U emisiji ''Kod Ćamile na fotelji'' izmjenjuju se gosti, a ona ih ispituje zanimljiva pitanja koja uveseljavaju mnoge.

Može li Hrvatska do finala Eura?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider