Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
svi je obožavaju

Ćana bez mana: Upoznajte djevojku koja uništi protivnice pa vodi emisiju

Dobri duh rukometne reprezentacije. Glavna je za atmosferu.

Možda vam ime Ćamile Mičijević ne zvuči poznato, no vjerujte da je Ćamila sve što vam ovih dana treba u životu pored silnih loših vijesti.

Ćamila je hrvatska rukometna reprezentativka i trenutačno je na Europskom prvenstvu, gdje je sa svojim kolegicama pobijedila jaku Mađarsku, a nakon toga pale su i svjetske prvakinje Nizozemke. Time su naše rukometašice izborile plasman dalje.

Prije utakmice s Mađarskom nitko nije ni znao da igraju na Euru, no posve nezasluženo. One danas s ponosom pune portale i sportske rubrike u novinama.

gol expired Senzacionalna hrvatska vratarka za Dnevnik Nove TV otkrila tajnu uspjeha naših rukometašica divider

Ali to je neka druga tema, vratimo se na Ćamilu ili kako ona sebe voli nazivati – Ćanu bez mana.

Dobri duh reprezentacije

Ćamila je jedna od najboljih hrvatskih rukometašica, ima 26 godina i dobri je duh reprezentacije. Ćamila je ona koja pokreće čudesnu atmosferu koja ovih dana vlada u taboru ženske reprezentacije, a svi znamo da bez dobre atmosfere nema ni uspjeha, pa koliko god bili dobri.

Prošla pakao ozljeda, a danas sanja velike stvari

Mičijević je iz Mostara, grada iz kojeg dolaze mnogi uspješni hrvatski sportaši poput košarkaša Bojana Bogdanovića te rukometaša Marina Marića i Igora Karačića. Igrala je u nekoliko mostarskih klubova, a stručnjaci su je zapazili u riječkom Zametu, gdje je svojom visinom (194 cm) dominirala u igri. Ćamila je četiri godine igrala u Dunajvarosu, a onda je ozlijedila koljeno 2018. Nakon što se vratila, u prvoj utakmici ponovno je ozlijedila koljeno i nastavila s pauzom od rukometa. Vratila se nakon operacije i danas igra u francuskom Metzu.

gol expired Hrvatica očarala rukometni svijet i davala izjavu, a onda je stiglo veliko iznenađenje divider

Uništi protivnice pa vodi svoju emisiju

Ćamila je bila sjajna protiv Mađarske i Nizozemke, a kada ne igra, onda vodi svoju emisiju na društvenim mrežama Hrvatskog rukometnog saveza. U emisiji ''Kod Ćamile na fotelji'' izmjenjuju se gosti, a ona ih ispituje zanimljiva pitanja koja uveseljavaju mnoge.

U najnovijoj emisiji ugostila je trenericu i izbornika Šoštarića, a kako to ona radi, pogledajte u videu ispod:

Ćamila se na Instagramu zove Ćana bez mana i svojim urnebesnim objavama vraća osmijeh na lice i najtužnijima pa kako onda ne bi razveselila i suigračice koje tako dobro igraju, a večeras od 18 sati protiv Srbije mogu osvojiti prvo mjesto skupine i prenijeti četiri boda u drugi krug. Kada u momčadi imate Ćanu bez mana, onda je sve moguće.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider