FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ufc 250 na novoj tv i gol.hr-u

Ako je suditi prema koeficijentima, Nunes i O'Malley će proći kroz svoje suparnike poput brzog vlaka

Pred nama je novi UFC spektakl u kojem će glavnu ulogu imati djevojke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog vikend, točnije u 4 sata ujutro u nedjelju, Nova TV i GOL.hr donose vam UFC spektakl iz Las Vegasa - UFC 250. Na njemu ćemo vidjeti borbu za naslov prvakinje u perolakoj kategoriji između Amande Nunes i Felicije Spencer, koje ujedno predvode cijeli event.

Upravo je aktualna prvakinja Nunes, prema mišljenju kladionica, najveći favorit glavnog programa UFC-a 250. Koeficijent na njezinu pobjedu u Supersportu iznosi 1,15, dok je koeficijent na pobjedu Spencer čak 4,50.

Amanda Nunes udara Spencer Amanda Nunes demolirala Spencer u novoj obrani naslova UFC prvakinje na spektakularnom UFC-u 250 divider

Mnogi vjeruju da je upravo Nunes najveća MMA borkinja u povijesti, pa bi sve osim njezine pobjede bilo veliko iznenađenje.

Odmah nakon Nunes idući najveći favorit večeri je veliki talent Sean O'Malley, koji je najavio brzinski nokaut jer mu s borbom protiv Eddieja Winelanda ističe aktuani ugovor s UFC-om, te započinju pregovori oko novog.

gol expired Najbolji MMA borac današnjice golim rukama razoružavao prosvjednike na ulicama svog grada divider

Koeficijent na pobjedu O'Malleyja, koji je i dalje neporažen u svijetu MMA-a, je 1,20, dok je na Winelanda velikih 4,00.

Koeficijenti u ostala tri meča glavnog programa sugeriraju da će biti neizvjenosti. Neil Magny je blagi favorit protiv Anthonyja Rocco Martina, te je koeficijent na njega 1,65.

Isti koeficijent je i na bivšeg prvaka Codyja Garbrandta, koji je najavio svoj veličanstveni povratak u meču protiv Raphaela Assuncaa.Koeficijenti na Martina i Assuncaa su 2,10.

gol expired Borilački svijet bruji o novom videu Ngannoua: Ponajbolji boksač svijeta nije uspio ni pomaknuti gorostasa divider

Identično jednaki koeficijenti su u meču Aljamaina Sterlinga i Coryja Sandhagena. Na obojicu je 1,85 i teško je reći na koju bi stranu mogao otići ovaj okršaj sjajnih bantamaša.

Kompletan glavni program UFC-a 250 možete gledati na GOL.hr-u u nedjelju od četiri sata ujutro, te u snimci na Novoj TV istog dana u večernjem terminu.

UFC 250, popis borbi:

Amanda Nunes - Felicia Spencer (za titulu u perolakoj kategoriji)

Raphael Assuncao - Cody Garbrandt (bantam)

Aljamain Sterling - Cory Sandhagen (bantam)

Neil MAgny - Anthony Rocco Martin (velter)

Eddie Wineland - Sean O'Mailley (bantam)

gol expired Miočić sjajno odgovorio na rasistički komentar fana: Stipe podržao ideju koja je zapalila SAD divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Izbornik otvoreno o kontroverznoj temi... ⚽

📸: Vlado Kos/CROPIX
Kalik je u 62. minuti utakmice protiv Šibenika efektnim udarcem, nakon lijepe asistencije Dominika Prpića, došao do svog ovosezonskog prvijenca. ⚽

📸: Duje Klarić/Cropix
Čak 21.538 gledatelja ove nedjelje na Poljudu 👏

📸Duje Klarić/CROPIX
Kraj utakmice na Poljudu, uvjerljiva pobjeda Splićana za skok na prvo mjesto!

Opširnije ----> https://bit.ly/4dvNgKk