FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"ovo nije način"

Najbolji MMA borac današnjice golim rukama razoružavao prosvjednike na ulicama svog grada

UFC-ov borac Jon Jones poludio je na prosvjednike nakon što je vidio u kojem su smjeru krenuli protesti zbog smrti Georgea Floyda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prosvjedi u SAD-u zbog smrti Afroamerikanca Georgea Floyda ne jenjavaju. Štoviše, prosvjedi su sve agresivniji i masovniji, a u njih su uključene i brojne poznate ličnosti. Nažalost, stvari su u nekim gradovima izmakle kontroli.

Jedan od tih gradova je i Albuquerque u saveznoj državi New Mexico, gdje su prosvjednici razbijali automobile, izloge dućana, uništavali pročelja zgrada. Vidjevši to, u obranu svoga grada stao je UFC-ov prvak Jon Jones, koji je u noći s nedjelje na ponedjeljak na društvenim mrežama objavio da se odriče titule prvaka.

Serena Williams (Foto: AFP) Tenisačica objasnila zašto je bila tjedan dana u šoku jer je vidjela potpuno golu Serenu divider

Jones je izašao na ulice koje su bile preplavljene zamaskiranim prosvjednicima te im počeo oduzimati sprejeve kojima su šarali po automobilima, zgradama i drugim površinama.

"Daj mi taj sprej. Daj mi taj sprej", govorio je Jones hodajući od prosvjednika do prosvjednika, koji su bili zamaskirani od glave do pete te su djelovali kao maloljetnici.

gol expired Na obljetnicu osvajanja Lige prvaka Lovren podsjetio na svoje obećanje nakon bolnog poraza divider

Impozantna figura jednog od najboljih MMA boraca svih vremena utjerala je strah u njihove kosti te su mu svi redom predavali sprejeve. Jones je nakon te avanture na profilima svojih društvenih mreža napisao:

"Ima li ovo sranje više uopće veze s Georgeom Floydom?!? Zašto tinejdžerska ološ uništava naše gradove??! Kao mladi crnac, vjerujte mi da sam također frustriran, no ovo nije način. Ovako samo otežavamo već ionako tešku situaciju. Ako uistinu volite svoj grad, čuvajte ga. Svi mudriji također morate progovoriti, nazovite svoje članove obitelji i recite im da večeras dođu kući", napisao je Jones.

gol expired Ni najveći košarkaš svih vremena više nije mogao šutjeti: "Sad je stvarno dosta" divider

Podsjetimo, prosvjedi u SAD-u događaju se zbog smrti Afroamerikanca Georgea Floyda, kojega je policajac usmrtio klečeći mu na vratu, iako je on ponavljao da ne može disati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider