Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"razmislite ponovno"

Na obljetnicu osvajanja Lige prvaka Lovren podsjetio na svoje obećanje nakon bolnog poraza

Dejan Lovren prisjetio se dana kada je prvi put u karijeri postao klupskim prvakom Europe.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na današnji dan prije točno godinu dana Liverpool je postao klupski prvak Europe nakon što je u finalu odigranom u Madridu slavio protiv Tottenhama s 2:0. Golove su za Redse zabijali Salah u 2. minuti iz jedanaesterca i Origi u 87.

gol expired Ni najveći košarkaš svih vremena više nije mogao šutjeti: "Sad je stvarno dosta" divider

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije sudjelovao u finalu, točnije prosjedio je cijeli susret na klupi za pričuvne igrače. Samo godinu dana ranije Liverpool je također igrao u finalu, u kojem ga je porazio Real Madrid s 3:1 u susretu u kojem je glavni tragičar bio vratar Liverpoola Loris Karius.

Lovren je igrao u tom finalu prije dvije godine kada je Liverpool poražen, te se na današnji dan, obljetnicu osvajanja naslova prvaka Europe, prisjetio svoje izjave nakon toga finala.

gol expired Kakav paradoks: Amerikanci šokirani snimkom na kojoj NBA zvijezda mlati prosvjednika divider

"Bolno. Bolno je opisati osjećaje. Iskreno, ovo nam je slomilo srca. Siguran sam da ćemo se iduće godine vratiti još jači. To vam obećavam", kazao je nakon finala 2018. godine.

"Ne vjerujete obećanjima? Razmislite ponovno. Zauvijek volim Liverpool", napisao je danas na svom Twitteru i podijelio nekoliko fotografija iz dvaju finala u kojima je bio dio momčadi s Anfielda.

gol expired Borilački svijet bruji o novom videu Ngannoua: Ponajbolji boksač svijeta nije uspio ni pomaknuti gorostasa divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider