Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Kapetanu velika počast

Rakitić se vraća u Barcelonu: Modrić napušta kamp i ulazi u društvo najvećih faca

Počela je akcija Slovačka, Vatreni su odradili prvi trening u Maksimiru...

Hrvatska reprezentacija započela je pripreme za posljednju kvalifikacijsku utakmicu za plasman na Euro 2020. Vatreni su po laganoj susnježici odradili prvi trening u Maksimiru. Bilo je predviđeno da se trening održi na Hitrec-Kacianu, no ipak je prebačen na glavni maksimirski travnjak.

Najvažnija je vijest da se Ivan Rakitić vraća u Barcelonu. Liječničkim pregledom utvrđeno je da ima upalu Ahilove tetive. Nakon analize nalaza otpao je i Matej Mitrović, koji se muči s ozljedom stopala.

gol expired Hrvatska ide na EURO 2020! Vatreni u sjajnom preokretu pobijedili Slovake! divider

To je vrlo važna informacija za izbornika Zlatka Dalića jer je Mitrović bio najozbiljniji kandidat za upražnjene stoperske pozicije, nakon što su prvotimci Dejan Lovren i Domagoj Vida zaradili suspenzije i ne mogu nastupiti protiv Slovaka.

Josip Brekalo i Borna Barišić nisu istrčali na maksimirski travnjak. Njih dvojica imaju malih problema pa su zbog prevencije ostali raditi u teretani podno južne tribine. Svi ostali uredno su odradili trening.

gol expired Slučaj Ronaldo trese Juventus: Prijeti mu dvogodišnja suspenzija? divider

Kapetan Vatrenih sutra će dobiti još jednu vrijednu nagradu. Luka Modrić otputovat će u Monako kako bi primio nagradu Golden Foot iz ruku monegaškog princa Alberta II. Modrić bi se trebao vratiti u kamp hrvatske reprezentacije u utorak kasno navečer.

Radi se o nagradi koja se dodjeljuje nogometašima za postignute individualne i momčadske uspjehe te za iznimnu osobnost i karizmu. U konkurenciji su isključivo nogometaši koji imaju najmanje 28 godina. Žiri internacionalnih novinara predloži kandidate, a pobjednik se bira putem internetske ankete.

Dobitnik ima čast ostaviti otisak stopala na kneževskoj Promenadi šampiona. Nagrada se dodjeljuje od 2003., a zanimljivo je da je još uvijek nisu osvojili ni Lionel Messi ni Cristiano Ronaldo. Prošlogodišnji pobjednik je Edison Cavani, a nagradu su osvajali još takvi asovi kao što su Roberto Baggio, Ronaldo, Ronaldinho, Alessandro Del Piero, Roberto Carlos, Andrij Ševčenko, Francesco Totti, Iker Casillas, Zlatan Ibrahimović, Andreas Iniesta...

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Modrić će primiti nagradu koju nemaju ni Ronaldo ni Messi. 😎😎 U Monaku će mu princ Albert II. dodijeliti nagradu Golden Foot, koja se dodjeljuje nogometašima za postignute individualne i momčadske uspjehe te za iznimnu osobnost i karizmu. Dobitnik ima čast ostaviti otisak stopala na kneževskoj Promenadi šampiona. Nagrada se dodjeljuje od 2003., a zanimljivo jest da je još uvijek nisu osvojili ni Lionel Messi ni Cristiano Ronaldo. Prošlogodišnji pobjednik je Edinson Cavani, a nagradu su osvajali još takvi asovi kao što su Roberto Baggio, Ronaldo, Ronaldinho, Alessandro Del Piero, Roberto Carlos, Andrij Ševčenko, Francesco Totti, Iker Casillas, Zlatan Ibrahimović, Andreas Iniesta... 👏👏 #modric #lm10 #goldenfoot #golhr 📷 @pixsell_photo

A post shared by GOL.hr (@golhr) on

Mertens slavi pogodak protiv Liverpoola (Foto: AFP) Predsjednik talijanskog velikana poludio: Zbog neposluha prodaje polovicu prve momčadi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider