Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čvrsta ruka napolija

Predsjednik talijanskog velikana poludio: Zbog neposluha prodaje polovicu prve momčadi

Nakon što je nekoliko puta bio na pragu da sruši Juventus i postane prvak Italije, Napoli bi nakon ove zime i idućeg ljeta mogao mogao postati prosječan talijanski klub.

Mertens slavi pogodak protiv Liverpoola (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema pisanju talijanskih medija u Napulju se sprema zimska, a potom i ljetna rasprodaja igrača, i to onih najboljih! Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis izgubio je živce sa zvijezdama u klubu, koje su odbile biti dio kaznenog kampa, nakon što je momčad odigrala još jednu razočaravajuću utakmicu tijekom prošlog tjedna u Ligi prvaka.

Podsjetimo, Napoli je propustio kod kuće pobijediti Salzburg (1:1), a potom je De Laurentiis naredio kazneni kamp do utakmice protiv Genoe, koja se igrala u subotu. Među igračima koji su odbili bili su Dries Mertens i Jose Callejon, koji će biti prvi na listi za odlazak u siječnju 2020. godine.

gol expired Naslućuje se postava za Slovačku: Je li izbornik otkrio karte i bi li Rakitić igrao i da je zdrav? divider

Callejon bi trebao put Kine, točnije Dalian Yifanga, gdje već "čekaju" Rafa Benitez i Marek Hamšik. Mertens je isto opcija za odlazak u Kinu, no prema pisanju Gazzette dello Sport i Il Mattina milanski Inter je vrlo zainteresiran za njegove usluge.

Obojici predstojećeg ljeta ističu ugovori, a predsjednik De Laurentiis već ih je obavijestio da nema namjeru pristati na njihove tražene uvjete. Tako da je prodaja i više nego izgledna za obojicu kako bi se poznati nogometni vlasnik ipak naplatio, a ne da dvojac napusti klub bez ijednog centa odštete.

Rijeka - Dinamo (Foto: GOL.hr) Rijeci je dosta Dinama: Nakon petarde prihvatili zahtjev Zagrepčana divider

Osim spomenutih igrača prvi na listi za odlazak iz kluba su Elseid Hysaj, Faouzi Ghoulam i Allan, a potom i Lorenzo Insigne te Kalidou Koulibaly, stoper kojeg traži veliki broj nogometnih velikana.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider