Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Veselo raspoloženje

Hrvatski navijači okupirali Trnavu: Kockice preplavile ulice ''slovačkog Rima''

Navijači se zagrijavaju za supervažnu kvalifikacijskoj utakmicu koja se večeras igra u Trnavi.

S početkom u 20:45 uz izravan prijenos na Novoj TV i GOL.hr-u večeras igraju Slovačka i Hrvatska.

Susret je to od iznimne važnosti za obje reprezentacije, pa ne čudi što je mali stadion Anton Malatinsky već odavno rasprodan.

Kečkeš najavljuje pobjedu utakmicu sa Slovačkom Što odigrati na Slovačka - Hrvatska? Poslušajte savjete naših prognozera divider

Atmosfera će sigurno biti odlična, prema informacijama koje pristižu proteklih dana Slovaci su u nekakvoj maloj euforiji i nestrpljenjem čekaju dvoboj, uvjereni da mogu skinuti skalp viceprvacima svijeta.

U Trnavu, gradić kojeg zbog impresivne arhitekture zovu 'slovački Rim', u poslijepodnevnim satima su počeli pristizati i prvi hrvatski navijači. Dobro su raspoloženi, a neki od njih spremno su pozirali fotoreporterima.

Hrvatski nogometni savez dobio je 2200 ulaznica, od kojih je 1800 pustio u prodaju i sve su razgrabljene za manje od sat vremena, pa će sektor namijenjen za gostujuće navijače biti dupkom pun.

Hrvatska reprezentacija (Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL) Test zajedništva, volje i srca: Taktički plan Vatrenih za veliki okršaj koji će otkriti gori li još vatra iz Rusije divider

gol expired Prekrasni mali stadion: Bio je sretan Dinamu, hoće li i Vatrenima? divider

Luka Modrić (Photo: Marin Tironi/PIXSELL) Vatreni oduševili Slovake: "Modrić je klasični primjer skromnog Balkanca" divider

Messi opet diže buku: Ima najveći ugovor na svijetu i može napustiti Barcu bez eura odštete Lionel Messi (Foto: AFP) Messi i Ronaldo Ernesto Valverde i Lionel Messi (Foto: AFP) +2 Messi i sin Mateo (Foto: aFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider