Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
poraz je zabranjen

Što odigrati na Slovačka - Hrvatska? Poslušajte savjete naših prognozera

Hrvatska u petak gostuje u Slovačkoj, a Kečkeš i Dr. Zicer dali su svoju prognozu ishoda ovog važnog dvoboja.

Kečkeš najavljuje pobjedu utakmicu sa Slovačkom

''Dolazimo do polovice kvalifikacijskog ciklusa za Europsko prvenstvo i sad je svaki bod važan. Situacija je sljedeća: mi smo dobili Wales, ali izgubili od Mađarske, Mađarska je također pobijedila Wales, ali je izgubila od Slovačke, a ta ista Slovačka je izgubila od Walesa. Znači, u našoj grupi svatko može pobijediti svakoga, ali i izgubiti od svakoga. Osim Azerbajdžana, on je 'spušio' od svih. Dakle, u našoj skupini ništa nije zicer'', kaže naš prognozer Hrvoje Kečkeš u novoj epizodi serijala KEČ KEŠ.

Zato je s nama dr. Ivo Zicer koji tvrdi: od Slovačke ne smijemo i nećemo izgubiti, no trebamo biti oprezni. Njihova prva domaća pobjeda nakon samostalnosti bila je baš protiv naše repke, i to 4:1 doma, a trenutačno su i ispred nas na ljestvici, kao i Mađari.

Mi jesmo viceprvaci svijeta, ali baš zato svi jače grizu protiv nas. OK, možda u njihovoj reprezentaciji nema toliko zvučnih imena, ali Škriniar i Hamšik su svjetske klase.

Tko će im parirati u okršaju protiv Slovačke te kakve su pritom procjene Keče i njegovog savjetnika Dr. Zicera, pogledajte u našem videu. Ostale njegove prognoze vezane za kvalifikacije za Europsko prvenstvo, ali i ostale sportske događaje pratite na FB stranici Kladionice Hrvatske lutrije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider