Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Hrvati ostavili dobar dojam

Vatreni oduševili Slovake: "Modrić je klasični primjer skromnog Balkanca"

Vatreni su oduševili slovačke navijače i medije koji su ih srdačno dočekali već pri dolasku u zračnu luku u Bratislavi...

Luka Modrić (Photo: Marin Tironi/PIXSELL)

Hrvatska i Slovačka večeras u Trnavi igraju jako važnu kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na Euro 2020. Utakmicu možete gledati u izravnom prijenosu na Novoj TV i GOL.hr-u od 20:45.

Slovački mediji izrazito pozitivno pišu o hrvatskoj reprezentaciji i ponašanju hrvatskih zvijezda.

Kečkeš najavljuje pobjedu utakmicu sa Slovačkom Što odigrati na Slovačka - Hrvatska? Poslušajte savjete naših prognozera divider

Vatreni su ih oduševili odnosom prema domaćim ljubiteljima nogometa, koji su ih srdačno dočekali već pri dolasku u zračnu luku u Bratislavi, a potom i u nedalekoj Trnavi.

Luka Modrić bio je najatraktivnija meta slovačkih navijača. Hrvatski kapetan naročito se dojmio navijačima i slovačkim medijima.

Zvijer od napadača: Zabija kao Messi i Ronaldo te sam vuče reprezentaciju prema Euru Eran Zahavi (Foto: AFP) Eran Zahavi (Foto: AFP)

„Modrić se nije ponašao poput brojnih nogometnih zvijezda koje uglavnom bježe od kamera i navijača. On je prišao djeci i spremno je pozirao s njima. Podijelio je autograme i pozdravio se s obožavateljima. Modrić je klasični primjer skromnog Balkanca“, piše slovački portal Sportky, koji je objavio i videoprilog iz zračne luke.

Modrića i Vatrene dočekala su brojna djeca u slovačkim i hrvatskim dresovima. Hrvatski nogometaši zastali su i sa širokim osmjesima podijelili autograme i fotografirali se s djecom.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider