Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potpuni dan u 22 sata

Pogledajte svjetski fenomen bijelih noći u kampu Hrvatske: Ni u 2 u noći mrak ne pada!

Saša Lugonjić javio se iz Rusije s najnovijim vijestima oko reprezentacije koja se već drugi dan nalazi u svojoj trening bazi u Roščinu.

Saša Lugonjić u 22 sata na trening igralištu

U četvrtak iščekivanju dolazi kraj! Započinje Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji, gdje se već od ponedjeljka nalazi ekipa Nove TV s reporterom Sašom Lugonjićem, a njemu će se u srijedu priključiti i Vladom Bobanom, te kolumnist GOL-hr-a Ivica Medo.

Danas su u svom trening kampu Mario Mandžukić i Danijel Subašić odradili konferenciju za medije, na kojoj su progovorili o svojim očekivanjima uoči otvaranja i utakmice Hrvatska - Nigerija, ali i o očekivanjima za cijelo prvenstvo.

Vatreni su uhvatili ritam funkcioniranja za vrijeme svog boravka u Rusiji. Prvi dan kada su stigli atmosfera je bila vrlo opuštena, no od danas je Zlatko Dalić letvicu ozbiljnosti i profesionalnosti digao jako visoko. Treninzi su zatvoreni za medije, a novitet u odnosu na Europsko prvenstvo u Francuskoj prije dvije godine je taj da će reprezentacija putovati u grad gdje igra utakmicu dva dana prije susreta. U Francuskoj su putovali dan ranije.

Baza reprezentacije nalazi se u dijelu Rusije u kojoj prevladavaju tzv. "bijele noći". Riječ je o svjetskom fenomenu, a kako mu sam naziv govori - sunce tijekom noći zalazi vrlo kratko, što čini noći vrlo svjetlima. To se najbolje može vidjeti u prilogu našeg reportera Saše Lugonjića koji je dočekao dva sata ujutro, a vani je praktički još bilo danjeg svjetla.

Sve sobe u hotelu gdje su smješteni naši reprezentativci opremljene su nepropusnim zastorima, kroz koje svjetlost ne probija. To će omogućiti našim igračima da se dobro naspavaju i pripreme za treninge, utakmice i sve zbog čega su došli u Rusiju.

Cijelo javljanje uživo za Dnevnik Nove TV i prilog iz Rusije pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider