Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Policija sve stopirala

VIDEO Snimka iz Argentine zgrozila svijet: Navijači s mosta skakali na autobus, ima ozlijeđenih

Veliki doček je priređen za nogometaše Argentine na ulicama Buenos Airesa.

Navijač pao s mosta (Foto: Twitter/Screenshot)

Argentina, predvođena Lionelom Messijem napokon je uspjela. Nakon 36 godina čekanja osvojili su Svjetsko prvenstva i pokrenuli ludo slavlje diljem zemlje.

Na ulicama Buenos Airesa okupilo se između 3 i 4 milijuna ljudi, a slavlje traje cijelog dana. Kada su Gaučosi napokon stigli u prijestolnicu, na ulicama je nastala prava ludnica.

Navijači se okupljaju na banderama, terasama, svim mogućim mjestima, ali i nadvožnjacima kako bi imali što bolji pogled na nepreglednu masu navijača, ali i autobus s igračima Argentine.

Doček svjetskih prvaka u Argentini VIDEO Nerealne scene iz Buenos Airesa: Argentinci okupirali ulice, trgove te čak i nadvožnjake! divider

Dva su navijača iskoristila priliku i odlučila uskočiti u autobus s nadvožnjaka. Jedan je dospio među igrače, dok je drugi skočio i promašio bus. Pao je s velike visine među ostale navijače, što je zaprepastilo okupljene.

Zbog toga je policija presrela autobus s igračima i prebacila ih u helikoptere, i to samo s jednim razlogom - da se ovakve scene više ne ponove.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider