Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
OVAKO SE SLAVI TITULA

VIDEO Nerealne scene iz Buenos Airesa: Argentinci okupirali ulice, trgove te čak i nadvožnjake!

Vijesti govore kako se na ulicama argentinske metropole nalazi između tri i četiri milijuna ljudi.

Doček svjetskih prvaka u Argentini (Foto: Afp)

Nitko nije sumnjao kako će doček svjetskih prvaka u Argentini biti nešto spektakularno. 36 godina čekala se svjetska titula, što bi značilo kako je otprilike pola navijača nikad nije doživjelo ili se toga ne sjeća.

Argentinci izbjegli tragediju Na dočeku Argentinaca umalo se dogodila tragedija: Messi i suigrači spasili se u zadnji čas divider

Ulice gore već puna dva dana

Tako ne treba nikoga čuditi što su se ulice Buenos Airesa krenule puniti istog trenutka kad je Gonzalo Montiel pogodio posljednji kazneni udarac u finalnom raspucavanju protiv Francuske.

Kulminiralo je sve danas, kad je ekipa napokon stigla u argentinsku metropolu. Tada su na ulice izašli gotovo svi, što nam jako dobro svjedoče i snimke iz Argentine.

Govori se o brojci između tri i četiri milijuna Argentinaca, od kojih su neki na ulici zapravo od samog trenutka osvajanja titule.

Emiliano Martinez i Szymon Marciniak Varalica ili samo nedostatak fair-playa? Nevjerojatno ponašanje argentinskog vratara tijekom raspucavanja u finalu divider

Svi su se skupili na ulicama za koje se znalo da će momčad njima proći, ali i na zgradama, banderama, terasama, nadstrešnicama te nadvožnjacima. Momčad je odradila svoju turu i napustila navijače, ali ne sumnjamo kako će fešta potrajati još neko vrijeme.

Teško je to sve opisati, ali srećom imamo snimke koje nam svjedoće kakve je to ludnica u Argentini. Iskreno, teško nam je zamisliti da bi negdje bila veća. Pogledajte!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider