Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Moraju "sje*ati hrvatsku"

VIDEO Ekipa Dnevnika Nove TV otišla u kamp kanadske reprezentacije i zatražila objašnjenje sporne izjave

Kanadski izbornik John Herdman izazvao je pomutnju u medijima nakon jučerašnje izjave poslije utakmice protiv Belgije, a reporter Dnevnika Nove TV Saša Lugonjić otišao je u kamp kanadske reprezentacije i stao oči u oči s kanadskim izbornikom.

Belgija je slavila 1:0 protiv Kanade i time zasjela na vrh grupe F Svjetskog prvenstva u Katru. Kanada je sljedeći protivnik Hrvatske, Kanađani su zaista pokazali dobru igru, ali sreća im je okrenula leđa i ostali su bez bodova.

Engleski navijači VIDEO "Križarima" spustili rampu: Katarske vlasti zabranile popularne engleske navijačke kostime divider

Herdman je igračima nakon utakmice rekao da će "sje*ati Hrvatsku", što mnogima nije dobro sjelo. Kanadski izbornik danas je objasnio svoju izjavu, koju je rekao, kako on kaže – u afektu.

''Da, rekao sam to. Gledajte, takve stvari govorite u strastvenim trenucima kako biste pokušali nadahnuti svoju ekipu. Kad sam dobio pitanje što sam rekao kad sam bio među igračima, iskreno sam odgovorio'', rekao je Herdman.

Cristiano Ronaldo FOTO Neviđeni Cristiano Ronaldo: Njegova reakcija na himnu puno toga odaje divider

Mnogi bi rekli da ne poštuje Vatrene i što je hrvatska nogometna reprezentacija postigla u posljednjih 30 godina na nogometnoj sceni.

Nigerijski novinar Victor Ikoli pozira s hrvatskim novinarima Alenom Lesičkim i Ivicom Medom Nigerijski novinar obožava Hrvatsku: "Čast Šukeru i Modriću, ali meni je najbolji onaj čarobnjak" divider

''Nije tu baš bilo poštovanja za hrvatski narod i hrvatsku reprezentaciju. Dobro razumijem gdje se mi nalazimo na svjetskoj pozornici, ali došli smo na višu razinu i pokušavam uvjeriti svoje igrače da budu neustrašivi i da pokažu sve što znaju.''

Ipak, za kraj je rekao da nije htio iskazati nepoštovanje prema Hrvatskoj.

gol expired Srpski mediji ismijavaju Granita Xhaku: ''Švicarski provokator uplašio se srpskih napadača'' divider

''Nisam mislio pokazati nepoštovanje prema hrvatskoj ekipi i hrvatskom narodu, ali to je način razmišljanja koji će Kanada imati i koji mora imati ako želi osvojiti tri boda protiv jedne od najboljih ekipa na svijetu. Takav način razmišljanja imali smo i protiv Belgije, tako moramo i dalje. To je dio nove Kanade'', zaključio je John Herdman.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider