Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
ŽESTOKO I IZRAVNO

Vatrene će ovo dodatno motivirati: Izbornik Kanade najavio da će sje*ati Hrvatsku

Reprezentacija Kanade mogla bi unatoč porazu od Belgije motivirana ući u nastavak turnira.

John Herdman (Foto: Afp)

Nogometna reprezentacija Kanade porazom je započela svoj nastup na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru, no ostavili su sjajan dojam i sigurno su dobili mnogo novih obožavatelja.

Njihova otvorena i ofenzivno-agresivna igra svakako je upozorenje pred utakmicu Hrvatske i Kanade koja je na rasporedu u nedjelju. Utakmicu za koju je izbornik Kanade John Herdman odlučio posebno motivirati svoje nogometaše.

Kratki motivacijski govor nakon utakmice

On ih je nakon poraza od Belgije okupio na terenu i održao im kratki govor, a već po njegovim pokretima, ali i govoru tijela vidjelo se da pokušava raditi na motivaciji. Naravno da je medije zanimalo što je to točno Herdman rekao svojim igračima.

"Rekao sam im da su dokazali kako im je mjesto ovdje i da ćemo u iduću utakmici ući i sje*ati Hrvatsku. Tako jednostavno kako i zvuči", rekao je Herdman, a prenosi ESPN.

Hrvatsku svakako čeka težak posao, no u susret svakako ulazimo s prednosti koji smo ostvarili bodom protiv Maroka, a na našoj je strani svakako iskustvo te kvaliteta igrača koju posjedujemo.

Osim toga, tko kaže da ovakav Herdmanov govor neće dodatno motivirati hrvatske nogometaše. Njegovima će svakako pomoći, no nema sumnje da se Vatrenima neće svidjeti ovo što su čuli i vidjeli.

Bez sumnje nas čeka spektakularni ogled, ne sumnjamo puno sadržajniji i uzbudljiviji od onog protiv Marokanaca.

John Herdman i Kanađani John Herdman i Kanađani (Foto: Afp)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider