Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Sve ide na ruku Argentini

Deschamps u problemima pred finale! Europljanima nepoznata bolest poharala francusku reprezentaciju

Francusku reprezentaciju poharala je devina gripa.

Trening francuske reprezentacije (Foto: Afp)

Francuska nogometna reprezentacija juriša k obrani titule nakon velike pobjede u polufinalu Svjetskog prvenstva u Katru protiv Maroka. Izabranici Didiera Deschampsa djeluju nepobjedivo, ali još jedna nevolja snašla je Tricolore.

Emmanuel Macron i Kolinda Grabar-Kitarović VIDEO Francuski predsjednik spustio se u svlačionicu Maroka ciljano tražeći jednog čovjeka divider

Naime, nakon što su otpali Adrien Rabiot i Dayot Upamecano, danas je i zaražen krilni napadač Bayerna Kingsley Coman. Sva tri francuska reprezentativca odmah su izolirana, a navodno se radi o Europljanima nepoznatoj bolesti - devinoj gripi.

Radi se o respiratornoj bolesti koja se prenosi bliskim kontaktom s devama, kao i s konzumacijom devinih proizvoda, a navodno je izuzetno opasna.

''Klime i dalje rade''

Izbornik Dider Deschamps potvrdio je na press-konferenciji da su sva tri igrača upitna za nastup u velikom finalu protiv Argentine.

Atmosfera na dočeku Vatrenih na Trgu bana Jelačića u Zagrebu VIDEO Veličanstveni doček Vatrenima: Više od 80 tisuća ljudi, Trg je gorio, igrači pjevali s navijačima! divider

''Temperature su pale u Dohi, ali klime i dalje konstantno hlade. Nastojimo biti oprezni da se zaraza ne proširi u kampu reprezentacije. Upamecano se osjećao odmah loše nakon utakmice s Engleskom, tako je to kada iscrpite svoje tijelo i niste više toliko otporni'', rekao je Deschamps.

Argentinski reprezentativci Argentina je na ovom Svjetskom prvenstvu igrala uz praktički domaćinske uvjete divider

Mogu li Vatreni do bronce?

Francuska je u pohodu na svoju treću titulu, time bi postala prva reprezentacija nakon Brazila (1958. i 1962.) koja bi dvaput zaredom osvajala Mundijal. Leo Messi potvrdio je pak da je ovo njegova posljednja utakmica za Argentinu, a zaista bi mogao u stilu okončati reprezentativnu karijeru.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider