Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
UPUTIO MU ZNAČAJNE RIJEČI

VIDEO Francuski predsjednik spustio se u svlačionicu Maroka ciljano tražeći jednog čovjeka

Francuskog predsjednika Emmanuela Macrona oduševio je marokanski defenzivni veznjak Sofyan Amrabat.

Emmanuel Macron i Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Afp)

Trijumf francuske nogometne reprezentacije u polufinalu Svjetskog prvenstva pratio je i njihov predsjednik Emmanuel Macron, koji je oduševljeno proslavio novo finale svoje države.

No na njega su snažan dojam svakako ostavili i hrabri Marokanci, koji su odigrali odličnu utakmicu, a samim plasmanom u polufinale napravili su sjajan uspjeh. 

Tražio je jednog određenog igrača

Toliko snažan da je Macron, dok je išao prema svlačionici reprezentacije Francuske, gdje se planirao pridružiti slavlju, odlučio prvo ući u onu marokansku. A tamo je posebno tražio jednog čovjeka.

Sofyan Amrabat, Achraf Hakimi i Azzedine Ounahi Maroko je na prvenstvo došao s nekoliko zvijezda, no klubovi se sad trgaju za dvojicom iz drugog plana divider

Nakon što se kratko pozdravio s nekoliko ljudi, Macron je primijetio onoga koji ga zanima, veznjaka Fiorentine Sofyana Amrabata. Prišao je tom 26-godišnjaku, pozdravio ga te mu rekao da ga smatra najboljim veznim igračem ovog prvenstva, nakon čega su se i zagrlili.

U svlačionici je bila uključena i jedna kamera koja je trenutak snimila te pustila u javnost.

Macron je nakon toga planski otišao u svlačionicu svoje reprezentacije, gdje je trajalo veliko slavlje ulaska u finale.

Finale na kojem bi se predsjednik ponovno trebao naći, odnosno vratiti se u Katar, nakon što se već danas pojavio na samitu Europske Komisije u Bruxellesu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider