Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Oporaviti će se

Belgijski izbornik najavio veliko pojačanje za utakmicu s Hrvatskom: ''On izgleda bolje nego što smo očekivali''

Romelu Lukaku trebao bi zaigrati prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu protiv Hrvatske u trećem kolu grupe F.

Romelu Lukaku (Foto: Afp)

Romelu Lukaku izgleda sve bolje, ali šanse su male da zaigra u nedjelju protiv Maroka, rekao je dan prije tog susreta drugog kola skupine F na Svjetskom prvenstvu izbornik Belgije Roberto Martinez.

gol expired Nedavno je kao rezerva ispao u treću ligu i savjetovali su mu kraj karijere: Danas brani za Nizozemsku na SP divider

''Odmah smo predvidjeli da će Lukaku prvu utakmicu odigrati protiv Hrvatske, u trećem kolu skupine, makar moram naglasiti da trenutačno izgleda bolje nego li smo to očekivali'', rekao je Martinez pa nastavio:

''Obavio je sa svima ostalima posljednja dva treninga. Izgledao je odlično. No, vidjet ćemo i kako će izgledati ubuduće na treningu. Još uvijek nije na sto posto, ali nije ni daleko od toga'', kazao je izbornik Belgije.

gol expired Dalić zagrmio na FIFA-u: "Hrvatska zaslužuje više respekta"; Perišić poručio Kanađanima: "Vidimo se na travnjaku" divider

U kolovozu se 29-godišnji belgijski napadač i igrač Intera ozlijedio (bedro i tetiva) te je nakon toga odigrao samo dvije utakmice za milansku momčad.

Belgijski mediji su, pak, pisali o svađi koja se pojavila između Kevina de Bruynea i Tobyja Alderwirelda, na što se belgijski izbornik samo kratko osvrnuo.

gol expired Kanadski izbornik objasnio kontroverznu izjavu da će sje*ati Hrvatsku: "Imamo svoju misiju" divider

''Nema potrebe stvarati problem tamo gdje ga nema'', dodao je Martinez.

Standings provided by Sofascore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider