Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Za Dnevnik Nove TV

VIDEO Filip Zubčić najavio novu skijašku sezonu: "Ako mogu Sinkovići gurat, mogu i ja"

Uoči početka nove skijaške sezone, Filip Zubčić za Dnevnik Nove TV prokomentirao je ambicije, kako su tekle pripreme, te u kakvoj je fizičkoj spremi.

Alpski skijaš Filip Zubčić uoči otvaranja nove skijaške sezone, za Dnevnik Nove TV progovorio o očekivanjima za narednu sezonu u kojoj ga čeka i Svjetsko prvenstvo:

"Ja uvijek isto kažem, meni je najbitnije da sam zdrav, motiviran, da nema ozljeda i onda će i rezultati biti veliki. Naravno, bio sam već tri puta ukupno u poretku treći, četvrti sam bio na svjetskom prvenstvu u veleslalomu.

To je onako bolna točka, tako da bi volio osvojit taj Globus u veleslalomu, volio bih postati svjetski prvak. Naravno, to su velike i teške odluke. Međutim, treba stajati iza toga, spreman sam i hoću se boriti za pobjede i velike rezultate."

U 31. godini, Zubčić ističe kako se je još uvijek u naponu snage:

"U naponu snage sam, osjećam se odlično, i na skijama, i na kondicijskim treninzima. Jači sam nego ikad, možda ne treniramo kao luđaci svaki dan, možda imamo koji dan odmora više, ali se stvarno odlično osjećam, malo jesam već potrošen, ali nema veze. Ako mogu Sinkovići gurat, mogu i ja.“ zaključio je Zubčić.

Utakmicu po utakmicu (21.10.2024.) Pas koji Layec ne grize Utakmicu po utakmicu (21.10.2024): Pas koji Layec ne grize divider

Sukob huligana i policije u Srbiji VIDEO Apokaliptične scene u Srbiji: Pogledajte sukob huligana i policije divider

Poljud VIDEO Split odustao od potpune rekonstrukcije Poljuda: Hajduk dobiva novi stadion divider
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
👑👑👑👑👑

🗣: "Ne volim kad me podsjećate na moje godine. (...) To je nešto impresivno, ponosan sam na ovaj rekord, na to što sam još uvijek u najboljem klubu na svijetu."

📸: Profimedia
Hajduk uspješno prošao teško gostovanje kod posljednjeg na ljestvici, ali vrlo dobrog Slaven Belupa!
Stigli su sastavi za utakmicu Slaven Belupa i Hajduka! Gattuso je odlučio ostaviti Durdova na klupi.

Provjerite sastave > https://bit.ly/3Yw8nbd
Može li Hajduk neokrznut proći teško gostovanje u Koprivnici i pobjeći rivalima na četiri boda prednosti, vaša prognoza rezultata?

Više o utakmici > https://bit.ly/3Yw8nbd