Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
samo tebe gledam

Utakmicu po utakmicu (21.10.2024): Pas koji Layec ne grize

Hajduk sam na vrhu Supersport HNL-a, opći kaos na utakmici Istre 1961 i Dinama te još prstohvat svega ostalog u novoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu.

Ponedjeljak je stigao, mnogi ga ne vole, ali ljubitelji Supersport HNL-a tu imaju aduta u rukavu, a to je novi podcast Utakmicu po utakmicu.

Lajtmotiv kola je nastavak sjajnog niza Hajduka koji je sad četiri boda iznad pratnje te jasno kiksevi Dinama i Rijeke.

Kamera samo za suca u Koprivnici

Bijeli su ponovo slavodobitno prošli kroz Koprivnicu, ali dugo to nisu učinili ovako uvjerljivo. Malo o sjajnom Rakitiću, malo o Uremoviću i Biuku, malo o Kaliku, malo o Gattusu i malo o odličnom sucu Čulini kojemu nije bilo nimalo lako suditi susret Hajduka i Slaven Belupa.

Da ne bude sve o Hajduku u toj utakmici, rekli su riječ dvije o Farmaceutima, koji uopće nisu bili tako loši, zabili dva poništena gola, ali šokirao ih je autogol poslije slobodnog udarca Ivana Rakitića. Igor Ćurković istaknuo je kako dugo nije vidio bolju momčad sa samo pet osvojenih bodova poslije 10 odigranih kola.

Slijedila je Rijeka koja je kiksala protiv Lokomotive u Kranjčevićevoj. Ali Rijeka ima dva lica ove sezone, jedno na Rujevici, drugo u gostima, odnosno jedno na početku utakmice, drugo kad primi gol i krenu loviti rezultat. Naši podcasteri smatraju kako su preoprezni od starta. Nemaju poraza, ali svejedno kasne četiri boda od vrha.

Loša delegacija na okršaju u Puli

Potom su na red došli Istra 1961 i Dinamo, odnosno priče o neujednačenom sudačkom kriteriju na tom susretu koji je pokrenuo lavinu komentara. Sudački kriteriji i menadžment te utakmice bio je loš, Istra je oštećena u 35. minuti, ali teza da je Dinamo na račun sudačkog poguranca ostvario takvu rezultatsku dominaciju potpuno je promašen, smatraju voditelji.

Otkrili su pozadinu okršaja Tramezzanija i Bjelice, odnosno uprli prstom u čovjeka koji je potpirivao vatru, a zaključak svega jest kako je trebalo bolje delegirati suce za taj susret jer je četvrta sutkinja bila pregažena u sukobu. Nije bio problem nježnijeg spola, nego nježnog karaktera i za taj je susret trebalo poslati nekog drugog. No, svaka čast Istri na prikazanom jer je ovo bio putokaz za slabije SHNL klubove kako igrati protiv prvaka.

Utakmica kola na Šubićevcu

Sve ovo bilo je rečeno, a tek su stigli do Šibenika i Osijeka, koja je po mišljenju UPU-a bila najbolja utakmica proteklog kola. Sijevalo je na sve strane, bilo je gotovo 30 udaraca prema golu, što je malo tko očekivao, ali su za početak prokomentirali odlazak Marija Carevića sa Šubićevca.

Dodali su kako će taj trenerski prelazak iz Šibenika u Goricu biti ogroman kapital za borbu za ostanak sa narančastima. To bi mogla promijeniti činjenica da će Goričanima uskoro stići novi investitor. Jedan od njih je navodno Milan Mandarić.

Crtu su podvukli standardnim rubrikama SuperSport kladionicom i HNL-serima, a svoj djelić dobilo je i drugoligaško društvo.

Uživajte u najpotpunijem domaćem nogometnom iskustvu na internetu…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Najveći, da je s nama, bi danas slavio svoj 60. rođendan. ❤️🇭🇷

"A dani se vrte,
ka basket, ka srića,
najlipšu si priču,
o mladosti priča." 🏀

📸: CROPIX
👑👑👑👑👑

🗣: "Ne volim kad me podsjećate na moje godine. (...) To je nešto impresivno, ponosan sam na ovaj rekord, na to što sam još uvijek u najboljem klubu na svijetu."

📸: Profimedia
Hajduk uspješno prošao teško gostovanje kod posljednjeg na ljestvici, ali vrlo dobrog Slaven Belupa!
Stigli su sastavi za utakmicu Slaven Belupa i Hajduka! Gattuso je odlučio ostaviti Durdova na klupi.

Provjerite sastave > https://bit.ly/3Yw8nbd