Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nerealno

VIDEO Apokaliptične scene u Srbiji: Pogledajte sukob huligana i policije

Partizan je u gostima svladao Novi Pazar, a utakmicu su zasjenili incidenti u blizini stadiona.

Sukob huligana i policije u Srbiji (Foto: 192_rs)

Partizan je u gostima svladao Novi Pazar rezultatom 4:3 u 12. kolu Superlige Srbije, no uzbuđenja na terenu zasjenili su huliganski neredi u Novom Pazaru.

Zbog kazne Nogometnog saveza Srbije, utakmica je održana bez prisustva gledatelja. Ova mjera često se primjenjuje na utakmicama kada Novi Pazar dočekuje Crvenu zvezdu ili Partizan.

Novi Pazar, smješten u regiji Sandžak s većinskim muslimanskim stanovništvom, često postaje poprište međunacionalnih sukoba između domaćih navijača i pristalica beogradskih klubova.

Zbog toga je NSS od 2011. godine donio odluku da se 35 utakmica Novog Pazara igra bez publike. Ista odluka za ovu utakmicu izazvala je nezadovoljstvo među igračima i navijačima Novog Pazara.

Navijači su, nezadovoljni odlukom, pokušali probiti policijski kordon oko stadiona te su napali policajce topovskim udarima, što je rezultiralo prekidom utakmice već u 4. minuti.

Premda nisu bili prisutni na tribinama, detonacije koje su odjeknule u blizini stadiona navele su suca da zaustavi susret. Tek nakon što se situacija smirila, utakmica je nastavljena.

Slaven Belupo Slaven predstavio novo "pojačanje" nakon Hajduka: Bio je višestruki šahovski prvak divider

Luka Ivanušec Nizozemski analitičari žestoko opalili po Vatrenom: "Gotovo da su ga svi zaboravili, najbolji je na klupi" divider

Dario Bel Istra komentirala analizu sudačkog eksperta: Nisu napisali ni riječ, emotikon je bio dovoljan divider

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
👑👑👑👑👑

🗣: "Ne volim kad me podsjećate na moje godine. (...) To je nešto impresivno, ponosan sam na ovaj rekord, na to što sam još uvijek u najboljem klubu na svijetu."

📸: Profimedia
Hajduk uspješno prošao teško gostovanje kod posljednjeg na ljestvici, ali vrlo dobrog Slaven Belupa!
Stigli su sastavi za utakmicu Slaven Belupa i Hajduka! Gattuso je odlučio ostaviti Durdova na klupi.

Provjerite sastave > https://bit.ly/3Yw8nbd
Može li Hajduk neokrznut proći teško gostovanje u Koprivnici i pobjeći rivalima na četiri boda prednosti, vaša prognoza rezultata?

Više o utakmici > https://bit.ly/3Yw8nbd