Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
nakon ždrijeba

Srećković Sigurdsson izvukao Egipat umjesto Francuske pa stao na loptu: ''To su sve sjajne momčadi''

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Dagur Sigurdsson osvrnuo se na ždrijeb.

Dagur Sigurdsson (Foto: Željko Puhovski/Cropix)

Hrvatska muška rukometna reprezentacija će igrati u skupini H protiv Egipta, Argentine i Bahreina na Svjetskom prvenstvu 2025. godine, koje će po prvi put zajednički organizirati tri države, Hrvatska, Danska i Norveška.

Ždrijeb je održan u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski pred mnoštvom gledatelja koje je, u jednom trenutku, zabavljao i naš megapopularni Baby Lasagna.


Posljednjeg protivnika izvukao nam je izbornik Dagur Sigurdsson koji je, srećom, izvukao Egipat, a ne Francusku u našoj grupi.

Luka Ivanušec Ivanušec progovorio o svojoj ulozi u reprezentaciji: ''Očekujem puno više od sebe, bit ću još bolji'' divider


"Nisam siguran, to su dvije sjajne reprezentacije. Skupina je interesantna, bit će sjajna atmosfera, radujem se unaprijed", rekao je Sigurdsson.

"Igrali smo s Argentinom nedavno, Bahrein dobro poznajem iz mog vremena u Japanu, igrali smo puno puta protiv njih, a Egipat je isto tako sjajan'', kazao je o našim protivnicima.


Kako ćete pristupiti prvenstvu i pripremama?

''Velika je ovo čast, ali i velika odgovornost. Dat ću najbolje od sebe, i napraviti i da to učine i igrači'', zaključio je izbornik.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider