Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
posjetio vatrene

VIDEO Mišković za Dnevnik Nove TV ekskluzivno otkrio Sopićevu sudbinu na klupi Rijeke

Naš Stipe Antonijević je u kampu hrvatske nogometne reprezentacije, a danas je ''buru'' izazvala jedna izjava predsjednika Rijeke Damira Miškovića.

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je treći trening na pripremama u Rijeci uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj.

Na Rujevici naš Stipe Antonijević sve prati. Stipe u kakvom je raspoloženju protekao današnji trening i je li bilo novih lica?

''Trening je protekao u sjajnoj atmosferi, za to se osobno pobrinuo Domagoj Vida. Već je ozbiljan broj reprezentativaca na okupu i treninzi su sve kompetitivniji. Tako smo danas vidjeli igru na dva gola na skraćenom terenu s maksimalno dva dodira. Zaista se vidi kod svih želja i pristup od samog starta priprema.''

''Danas je na pripreme došao stoper Leccea, Marin Pongračić, a osim njega, vrijedno za dodati je sudjelovanje Ivana Perišića u grupnom treningu. Igrač Hajduka je trebao nekoliko dana još individualno raditi, ali ipak je zaigrao sa suigračima. Jedini odsutni je Juranović, potpuno opravdano, zbog vjenčanja. Već se sutra vraća u Rijeku i bit će prisutan na popodnevnom treningu'', kazao je Stipe.

Trener Sesveta Mario Rac Upoznajte jednog od najperspektivnijih hrvatskih trenera: Tek mu je 37, a pred njim je velika karijera divider

Najveću buru na treningu izazvao je posjet Damira Miškovića, srdačno se pozdravio sa svim igračima, dobacio nekoliko šala i pošalica, od kojih je jedna posebno zanimljiva javnosti.

Čelni čovjek Rijeke bio je opušten u društvu medija, predsjednik Kustić mu je u šali dobacio kako ima dobre cipele, na što je predsjednik Rijeke odgovorio:

''Pratim modu kao i neki treneri.''

Navodno je Mišković je, navodno, nakon toga dobacio: ''Samo što nemam trenera!''

Naš Stipe nije čuo tu rečenicu, nazvao je Miškovića, a on je poručio da Željko Sopić ostaje trener i sljedeće sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider