Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
iznenađenje

PPD Zagreb stvara jaku momčad za iduću sezonu: Nakon dvije legende stigao i Filip Ivić

Jako pojačanje Zagreba za novu sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski rukometni prvak PPD Zagreb odlučio je da više ne želi biti najlošiji klub Lige prvaka i počeo je raditi na pojačanjima.

Čelnici Zagreba doveli su reprezentativce Željka Musu i Ivana Čupića, a danas se u klub vratio golman Filip Ivić, povremeni hrvatski reprezentativac.

gol expired Veliko priznanje stiglo na adresu Maksimira: Gvardiol uvršten među najbolje mlade igrače, društvo mu prave jaka imena divider

Ivić je dijete Zagreba, a 2016. je napravio veliki transfer i potpisao za bivšeg prvaka Europe Kielce. Nakon Kielcea kratko se sadržao u drugom rangu njemačkog rukometa, a prošlu sezonu čuvao je gol slovenskog Celja.

gol expired Šibenik SMS-om potjerao trenera, istog onog koji je rušio Dinamo, Hajduk i Rijeku divider

''Prije svega moram zahvaliti rukometnom klubu Celje PL, s kojim sam dogovorio raskid ugovora. Zaista mi je tamo bilo lijepo ovih godinu dana i hvala im na korektnom i profesionalnom odnosu te im želim sreću u budućnosti. Došao sam kući, u svoj klub u kojem sam proveo 13 godina. Klub koji mi je dao sve u mojoj sportskoj karijeri te mi priuštio najbolje rukometne trenutke. Htio sam se vratiti u Zagreb kako bi klub vratio na pobjedničke staze uz već poznata pojačanja od sljedeće sezone. Sigurno neće biti ni lagano ni jednostavno jer je EHF Liga prvaka iz godine u godinu sve jače natjecanje. Vjerujem u svoj klub, dobro se osjećam i siguran sam da ću opravdati svoj dolazak u rukometni klub PPD Zagreb. Veseli me što ću biti doma, gdje su mi svi prijatelji i rodbina, ali i klub u kojem sam proveo najljepše trenutke. Jedva čekam novu sezonu i prvu utakmicu u Zagrebovu dresu'', rekao je Ivić nakon potpisa ugovora.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider