Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čudna odluka

Šibenik SMS-om potjerao trenera, istog onog koji je rušio Dinamo, Hajduk i Rijeku

Neočekivan potez hrvatskog prvoligaša Šibenika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni prvoligaš Šibenik uručio je otkaz dosadašnjem treneru Krunoslavu Renduliću nekoliko dana nakon minimalnog poraza od Hajduka na Poljudu.

Šibenik je u nešto lošijoj formi u ožujku, ispao je iz Kupa u četvrtfinalu protiv Istre 1961, ali je donedavno bio prava senzacija u domaćem nogometu.

''To je nogomet i legitimno pravo vlasnika kluba. Međutim, smatram da sam dosta toga napravio za Šibenik. Vratili smo se u prvu ligu, dobro stojimo na tablici unatoč krizi u koju smo upali. Dobili smo Hajduk i Dinamo u gostima, prvi put u povijesti. Sad idem kući odmoriti se i vidjeti kako i što dalje'', rekao je za ŠibenikIN kojem je otkrio kako je otkaz dobio putem SMS poruke prije jutarnjeg treninga.

Rendulić je ove sezone na klupi Šibenika upisao sedam pobjeda, pet remija i 14 poraza. U oko upada to da je s njim na čelu klub pobijedio Dinamo i Hajduk u gostima te Rijeku na Šubićevcu, a bili su blizu pobjede i na Rujevici.

Šibenik se ove sezone vratio među prvoligaše, a Rendulić je preuzeo klub u lipnju 2019. godine te odmah u sezoni 2019./2020. izborio plasman u Prvu HNL.

gol expired Miočićeva supruga otkrila što Stipe uvijek jede prije borbe: Uoči revanša protiv Ngannoua odradio noćnu smjenu i prao posuđe divider

Šibenčani trenutačno drže šesto mjesto s 26 bodova, deset manje od petog Hajduka. Iza Šibenika su Slaven, Istra, Varaždin i Lokomotiva, ali čelnicima Šibenika to nije bilo dovoljno, pa su krenuli u potragu za novim trenerom.

gol expired Turci poludjeli za velikim talentom Hajduka: Tek je debitirao, a žele ga na ljeto divider

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider