Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
18 mu je godina

Turci poludjeli za velikim talentom Hajduka: Tek je debitirao, a žele ga na ljeto

Biuk je bio odličan u debiju protiv Šibenika, a gledali su ga turski skauti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je prije tri dana na Poljudu jedva pobijedio neugodni Šibenik s 1:0. Gol za pobjedu zabio je Marin Ljubičić, veliki talent Hajduka koji je ostvario snove u debiju.

Bijeli su nakon dugo vremena od početka dali priliku mladim igračima iz vlastite škole. U toj utakmici debitirali su Marin Ljubičić i Stipe Biuk, obojica juniori Bijelih.

Ljubičić već dominira u juniorskom HNL-u. Tamo je zabio čak 22 gola i prvi je strijelac lige, a ogroman potencijal pokazuje i krilni napadač Stipe Biuk.

gol expired Što je zajedničko Modriću i Ivanušecu? Obojica ovaj tjedan idu po povijesne rekorde divider

Mladi Splićanin zaludio je turske prvoligaše prema tvrdnjama tamošnjih medija. Biuka navodno žele Galatasaray i Trabzonspor.

''Mladi Stipe Biuk tek je debitirao za Hajduk, a odličan je u juniorskoj momčadi. Galatasaray i Trabzonspor žele ga kupiti već na ljeto, a uskoro će pokucati na vrata Hajduka'', piše Timeturk.

U Hajduku čak trojica od petorice velikih nada hrvatskog nogometa

gol expired Carević objasnio zašto je došlo do čudnog odlaska iz Rudeša, razlog nije pjesma divider

Budućnost hrvatskog nogometa nije uopće loša, iz iste generacije juniora koji igraju u Hrvatskoj ističu se četiri imena: Joško Gvardiol, Mario Vušković, Stipe Biuk i Marin Ljubičić. Prva dvojica iza sebe imaju ozbiljan broj seniorskih utakmica za svojih 19 godina, a Biuk i Ljubičić također su velike nade hrvatskog nogometa. Naravno, Hrvatska ima i još nekoliko sjajnih juniora, a spomenuta imena najviše se ističu u HNL-u i juniorskom HNL-u. Tu je i Luka Sučić, 18-godišnji veznjak Salzburga, kojem nije odolio ni Igor Bišćan i pozvao ga je u U-21 reprezentaciju za Europsko prvenstvo. To što je bio najmlađi na popisu sve govori, ali nažalost pred put na Euro se ozlijedio i otkazao nastup.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider