Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
otkaz

Carević objasnio zašto je došlo do čudnog odlaska iz Rudeša, razlog nije pjesma

Društvene mreže obišlo je slavlje Carevića i igrača u autobusu nakon pobjede. Slavili su uz pjesmu Vinka Coce.

Carević protiv Dinama (Foto: Robert Anic/PIXSELL)

Rudeš, nekadašnji hit-prvoligaš, a danas klub iz 2. HNL, jučer je objavio da Mario Carević više nije trener kluba.

Otkaz je Carević dobio nakon jučerašnje pobjede kod četvrtoplasiranog BSK-a, a kako je Rudeš na šestom mjestu 2. HNL sve je iznenadio njegov otkaz. Čak je i administratorima NK Rudeša bilo malo čudno.

Elise Christie Dvostruka svjetska prvakinja mora raznositi pizze dok se priprema za Olimpijske igre i sanja medalju

''Klub je danas sporazumno raskinuo suradnju s trenerom Carevićem. Na prvu zvuči pomalo čudno nakon pozitivnog niza koji je ostvario trener Carević sa svojim stručnim stožerom, međutim dogovor kluba s trenerom Carevićem bio je da klub uvede u mirne vode drugoligaškog opstanka, što je i ostvareno. Ovim putem treneru Careviću zahvaljujemo na iznimno uspješnoj suradnji i ostvarenju zacrtanog cilja. Želimo mu puno sreće u daljnjim trenerskim angažmanima'', stoji u priopćenju.

Društvene mreže obišlo je slavlje Carevića i igrača u autobusu nakon pobjede. Slavili su uz pjesmu Vinka Coce ''Kad umren umotan u bilo'', prognoziralo se da je to razlog otkaza, ali ipak nije.

Mierez Nevjerojatan podatak: Osijekov Mierez i Messi su najbolji Argentinci u Europi

''Sasvim iskreno, ništa se nije dogodilo, sporazumno smo se razišli. Želio bih samo demantirati neke navode u nekim medijima da je do razlaza došlo zbog pjesme u autobusu. To su, naravno, gluposti. Mi smo u Rudešu nakon pobjeda puštali i Hajdukove i Dinamove pjesme, i dalmatinske i zagorske, slavonske... Bili smo miksana skupina, imali smo zajedništvo, pa smo se veselili uz pjesme iz cijele Hrvatske, svatko je svakoga poštovao. Dakle, nekakva pjesma zaista nije razlog tome što više nisam trener Rudeša, ne znam kome to može pasti na pamet'', rekao je legendarni igrač Hajduka za Sportske novosti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Nastavi čitati

Nastavi čitati