Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poznati hit

Carević nakon pobjede dobio otkaz: I klub priznao da je malo čudno, nije valjda zbog onog što je pjevao?

Mario Carević više nije trener drugoligaša Rudeša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zagrebački drugoligaš, a nekad i član elitnog razreda hrvatskog nogometa, NK Rudeš objavio je kako Mario Carević nije više trener tog kluba. Otkaz je Carević dobio nakon jučerašnje pobjede kod četvrtoplasiranog BSK-a, što je bio sjajan rezultat za Zagrepčane.

''Klub je danas sporazumno raskinuo suradnju s trenerom Carevićem. Na prvu zvuči pomalo čudno nakon pozitivnog niza koji je ostvario trener Carević sa svojim stručnim stožerom, međutim dogovor kluba s trenerom Carevićem bio je da klub uvede u mirne vode drugoligaškog opstanka, što je i ostvareno. Ovim putem treneru Careviću zahvaljujemo na iznimno uspješnoj suradnji i ostvarenju zacrtanog cilja. Želimo mu puno sreće u daljnjim trenerskim angažmanima'', stoji u priopćenju.

gol expired Carević objasnio zašto je došlo do čudnog odlaska iz Rudeša, razlog nije pjesma divider

No ima nekih koji su ovaj otkaz povezali s videom koji se još uvijek može naći na društvenim mrežama, a na kojem dio igrača Rudeša i dojučerašnji trener uz pjesmu Vinka Coce ''Kad umren umotan u bilo'' uživaju u velikoj pobjedi zagrebačkog kluba tijekom vožnje na povratku iz Slavonije.

U svakom slučaju, Carević više nije trener Rudešana...

 

Klub je danas sporazumno raskinuo suradnju sa trenerom Carevićem. Na prvu zvuči pomalo čudno nakon pozitivnog niza kojeg...

Objavljuje NK RudešPonedjeljak, 22. ožujka 2021.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider