Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
svaka čast

Veliko priznanje stiglo na adresu Maksimira: Gvardiol uvršten među najbolje mlade igrače, društvo mu prave jaka imena

Veliko priznanje za mladog igrača Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najpoznatijih nogometnih portala u svijetu Goal.com svake godine objavljuje popis 50 najboljih igrača do 19 godina na razini svijeta. Izbor je nazvan NxGn, a 23. ožujka ekskluzivno je predstavljen popis TOP 50 mladih igrača u 2021. godini.

''S ponosom objavljujemo da je mjesto na listi, kao 20. igrač od ukupno 50, dobio mladi talentirani branič Dinama Joško Gvardiol koji je svrstan među najbolje mlade igrače u svijetu'', objavio je Dinamo.

gol expired Važan igrač Bišćana za Euro: "Možemo pobijediti svakoga, a prošla reprezentacija je bila kvalitetnija" divider

U izboru NxGn sudjeluju stručnjaci izdanja portala diljem svijeta, iz ukupno 44 zemlje, a kod izbora odlučuju talent, nogometne vještine te nogometno iskustvo.

gol expired Šibenik SMS-om potjerao trenera, istog onog koji je rušio Dinamo, Hajduk i Rijeku divider

''Ovo je neopisivo priznanje za mene. Jako sam sretan i hvala svima koji su odlučili i mene uvrstiti u najboljih 50 mladih igrača na svijetu za 2021. godinu. To je velika čast i velika motivacija za dalje. Uspjeh se postiže samo trudom, radom i upornošću i sretan sam što to drugi prepoznaju. Ovo je i veliki psihološki poticaj za mene, daje mi snagu za dalje i potvrda je da naporan rad daje prave rezultate'', rekao je Joško Gvardiol po primitku sjajne vijesti.

Najbolji mladi igrač do 19 godina je Fati iz Barcelone, a cijeli popis možete pogledati OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider